Quantcast

http://picasion.com/

Έβαλαν φωτιά σε ξενοδοχείο που θα φιλοξενούσε πρόσφυγες στην Πέλλα

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στην Άρνισσα Πέλλας με αφορμή τις προσπάθειες εγκατάστασης προσφύγων, ως επί το πλείστον γυναικών και παιδιών, σε ξενοδοχεία της περιοχής. Η ένταση ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης στο χωριό Παναγίτσα Πέλλας όπου κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν από τη Σκύδρα και την Πτολεμαΐδα και έστησαν οδοφράγματα προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στο ξενοδοχείο. Άμεσα έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο και τα πούλμαν που μετέφεραν τους πρόσφυγες αναχώρησαν με κατεύθυνση την Άρνισσα Πέλλας και το ξενοδοχείο «Αγνάντι».
Έξω από το εν λόγω ξενοδοχείο συγκεντρώθηκαν διαμαρτυρόμενοι, εμποδίζοντας την εγκατάσταση των προσφύγων εκεί. Μάλιστα, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, έβαλαν φωτιά σε δωμάτια, ενώ έβγαλαν μέρος των επίπλων έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου στα οποία επίσης έβαλαν φωτιά. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή του προέδρου της κοινότητας Νίκου Παπαγιαννίδη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.

7 σχόλια:

  1. Αυτοί είναι Έλληνες "ντόπιοι" , αλλά προσοχή μην καούν άνθρωποι από την φωτιά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά έκαναν κάποιος πρέπει να βάλει φρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόσφυγες γυναίκες και παιδιά, αυτό είναι το δόλωμα για να μην υπάρχουν αντιδράσεις. Τα ίδια έλεγαν και στη Βέροια για τους πρόσφυγες και μετανάστες που έφεραν πριν τρία περίπου χρόνια. Κάντε τώρα μια βόλτα τώρα εκεί να δείτε Αφρική και Ταλιμπάν να λιάζονται. Κούλη, αν συνεχίσεις έτσι θα πάρεις τα ποσοστά του Τσίπρα κι ακόμη πιο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι, μας εφαγες Κουλη με τις εισαγωγες των λαθρομεταναστων στην χωρα..Ελεος πια!! Ολοι να φυγουν..Καλα κανανε κ βαλανε φωτια, καλα κανουν κ αντιδρουν κ θα πρεπε κ περισσοτεροι να αντιδρασουν.
    Α μα πια..
    Η λυση μια..
    Χρυση Αυγη...κ να δειτε για που θα εξαφανιστουν ολοι τους που μπηκαν στη χωρα κ δε σεβονται τπτ κ βανδαλιζουν ολη τη χωρα νομιζοντας πως εχουν το πανω χερι κ κανουν οτι θελουν..
    Χρυση Αυγη θελουν ολοι τους!!! Αντε πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Κούλη σας και τα μάτια σας. Τι μακεδονομάχος είναι αυτός που βγάλατε βρε παιδί μου! Μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας! Τι γκρινιάζετε τώρα! Μητσοτάκηδες και Παπανδρέηδες ταΐζετε το 2020; Δεν έπρεπε να βρίσκονται οι ,,αγίες μασονικες οικογενειες,, στη φυλακη; Ο λαός αυτός ποτέ δε θα βάλει μυαλό. Το είπαν και οι συριζάοι ευθαρσώς,,τουλάχιστον εμείς δεν είμαστε μασόνοι . τι εννοούσαν άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ