Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εύξεινος Λέσχη Κοπανού σε Καλαϊτζίδη: «Να ζητήσετε συγνώμη από τα ποντιακά σωματεία και να ανακαλέσετε»

Απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης κατά των Ποντιακών σωματείων (δείτε εδώ) έδωσε η Εύξεινος Λέσχη Κοπανού. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Στην μεγαλύτερη εκδήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων που έχει γίνει πότε στην περιοχή μας από
συμμετοχή κόσμου «Ομάλ Κοπανού» 01-12-2019 ήσασταν απών και εσείς και η περιφέρεια και ο Δήμος και όλες οι αρχές εκτός από το Α.Τ. Νάουσας. Εδώ σας καλέσαμε γραπτός, τηλεφωνικώς και προσωπικός, όχι εμείς ΜΟΝΟ, άλλα η συμμετοχή δεκάδων ποντιακών σωματείων από τον Τύρναβο μέχρι την Δράμα και από την Πολίχνη μέχρι τα Σέρβια Κοζάνης.

Βοήθεια από περιφέρεια και Δήμο «ΜΗΔΕΝ» και για να μην νομίζει ο κόσμος ότι ζητήσαμε κάτι εξωφρενικό, μιλάμε για λίγα κιλά κρασί, μια εξέδρα, ένα καθαρισμό της πλατείας και το βασικότερο βρε άρχοντες, να έχουμε ρεύμα εκείνη την ήμερα, ακόμη και αυτό εμείς το κάναμε.

Την εκδήλωση αυτή την στήσαμε στην ουσία με την βοήθεια σωματείων και πλήθος κόσμου στην οποία δεν ΣΤΕΙΛΑΤΕ ούτε έναν εκπρόσωπο. Εκ μέρους του συλλόγου μας, σας καλούμε να ζητήσετε συγνώμη από τα ποντιακά σωματεία και να ανακαλέσετε.

Μέσα στους διαλυμένους συλλόγους από την πανδημία βγαίνετε να ρίξετε και άλλο την ψυχολογία αυτών που αγωνίζονται χρονιά για ένα και μόνο σκοπό, την αναγνώριση της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ. Εμείς από την περιφέρεια δεν καλεστήκαμε ποτέ για την χθεσινή εκδήλωση.

ΥΓ1. Στην Εύξεινο Λέσχη Νάουσας ρίχνουμε την ευθύνη της ενημέρωσης της τελευταίας στιγμής.

ΥΓ2. Προς όλα τα ποντιακά σωματεία «η αναγνώριση της Γενοκτονίας δεν έρχεται με ανθοδέσμες και κουμπαριά.

Καλό αγώνα αδέλφια». 


Εύξεινος Λέσχη Κοπανού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ