Επαναλειτουργεί με μέτρα ασφαλείας ο «Έρασμος»

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος», εναρμονιζόμενος με τις υπουργικές αποφάσεις αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας κατά της διασποράς της πανδημίας του ιού Covid-19, από τις 4 Μαϊου 2020, στο πλαίσιο σταδιακής άρσης του περιορισμού του πληθυσμού και πάντα
σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΥ, ανακοινώνει την έναρξη παροχής υπηρεσιών διαπροσωπικής συμβουλευτικής - ψυχοκοινωνικής στήριξης από την επιστημονική ομάδα της δομής. Κάθε δια ζώσης συνεδρία θα πραγματοποιείται στα γραφεία του Συλλόγου (Μ. Αλεξάνδρου 17 – Βέροια), κατόπιν συνεννόησης (μέσω τηλ – email) και με «ευλαβική» τήρηση των μέτρων ασφαλείας, όπως χρήση μάσκας, αντισηπτικών, αποστάσεις κλπ.

Ο Ξενώνας Προσωρινής Φιλοξενίας της δομής συνεχίζει να εξυπηρετεί κανονικά επείγοντα περιστατικά θυμάτων βίας και κακοποίησης, που χρήζουν ένταξης και φροντίδας, με αυστηρότατη τήρηση του πρωτοκόλλου υγειονομικής ασφάλειας της πολιτείας.

Οι δράσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης του Συλλόγου (Σχολή Γονέων – Βιωματικά Σεμινάρια – Ομάδα έκφρασης και συζήτησης με την 3η ηλικία) παραμένουν υπό αναστολή μέχρι νεωτέρας.

Η τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας 2331074073 με τον «Έρασμο» λειτουργεί αδιαλείπτως σε 24ωρη βάση. Επικοινωνήστε μαζί μας και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: erasmos.veria@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ