Quantcast

http://picasion.com/

«Έμφραγμα» οι ΔΕΗτζήδες - Λογαριασμοί ρεύματος με τρελά ποσά μοιράστηκαν στη Βέροια!

Απανωτά... «εμφράγματα» και «εγκεφαλικά» επεισόδια πρέπει να σημειώθηκαν αυτές τις ημέρες στη Βέροια σε εν ενεργεία και συνταξιούχους υπαλλήλους της ΔΕΗ, έπειτα από τους λογαριασμούς που τους μοιράστηκαν στα γραμματοκιβώτιά τους. Όπως διαπιστώθηκε, τις τελευταίες ημέρες διανέμονται στους
υπαλλήλους και τους συνταξιούχους της ΔΕΗ λογαριασμοί ρεύματος του τιμολογίου ΓΠ που εκδόθηκαν από τις 31 Μαρτίου του 2020. Οι λογαριασμοί εκδόθηκαν με την ένδειξη «ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ», αλλά πολλοί από αυτούς αναφέρονται σε περίοδο κατανάλωσης από το 2016 έως σήμερα, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό που εμφανίζεται προς πληρωμή να... ζαλίζει! 

Όπως συνέβη και στον συγκεκριμένο λογαριασμό που έφτασε χθες στο γραμματοκιβώτιο πρώην υπαλλήλου της ΔΕΗ στη Βέροια, που αναφέρεται σε περίοδο κατανάλωσης από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως και τον Απρίλιο του 2020 και το ποσό που καλείται να πληρώσει ο συνταξιούχος ανέρχεται στα 4.098€! Βέβαια έχει και έκπτωση συνέπειας 1,75€ να τα λέμε και αυτά!
Όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των συνταξιούχων συναδέλφων, που άρχισαν να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον για να μάθουν τι συμβαίνει και αν πρόκειται για σοβαρό λάθος καθώς, ούτε τα ποσά είναι λογικά ούτε οι μετρήσεις στις κιλοβατώρες βγάζουν κάποιο νόημα. 

Για το θέμα εξέδωσε πριν από μέρες ανακοίνωση η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΚΗΕ αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Επειδή το πρόβλημα εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες της επιχείρησης, για όλους αυτούς τους λογαριασμούς θα υπάρξει επανέκδοση στην οποία θα αποτυπώνεται η σωστή ένδειξη. Συνεπώς, δεν χρειάζεται κανένας από τους συναδέλφους ή τους συνταξιούχους να προβεί στην εξόφληση των συγκεκριμένων λογαριασμών». 

Βέβαια οι υπάλληλοι ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το αρχικό «σοκ», ενώ βρίσκονται σε επικοινωνία με την υπηρεσία τους και το τμήμα των κεντρικών της ΔΕΗ που εκδίδει τους λογαριασμούς, προκειμένου να επιβεβαιώσουν αν όντως πρόκειται για λάθος και δε θα κληθούν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά.

13 σχόλια:

  1. δηλαδη τι λαθος εχει γινει στο λογαριασμο? ειχε διαροη και δεν επεσε στην υποληψη ενος δεητζη? εκανε λαθος ο υπαληλος στη μετρηση? εκανα λαθος το πρόγραμμα εισαγωγής και έκδοσης των λογαριασμών? τι τι? κοινο μυστικο ειναι οτι οι υπαληλοι-συνταξιουχοι δεη χαιρουν της παροχης ελευθερου ρευματος και μαλλον κατι αλλαξε και με λαϊκιστικούς και συνδικαλιστικους τροπους πανε να την σκαπουλαρουν με την δημοσίευση στο μπλογκ σας. ετσι υποψιάζομαι. τελοςπαντων, οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανετε λαθος εφ οσον δεν γνωριζεται μην κανετε παραπληροφορηση εγω κυριε ειμαι υπαλληλος της ΔΕΗ και πληρωνω ακριβως οτι πληρωνει και καποιος ο οποιος δεν υπαλληλος της Επιχειρησης αυτο γινοτανε τουλαχιστον 15 χρονια πριν...

      Διαγραφή
    2. Ετήσια εκκαθάριση λέγετε η εκκαθάριση που είναι για ένα έτος, αν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις λέει ότι εκκαθαρίσαν ρεύμα από το 2016 που είναι πληρωμένο. Τα υπόλοιπα που λες είναι απλά για να πεις κάτι.

      Διαγραφή
  2. Επίσης να λέτε ότι οι συνταξιούχοι και υπάλληλοι δεητζήδες έχουν έκπτωση στον λογαριασμό διότι κάποτε ήταν ή είναι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ.
    Και φυσικά τα πληρώνουμε εμείς οι υπόλοιποι...μαζί με τα κοινωνικά τιμολόγια που έχουν οι μισοί ΦΤΩΧΟΙ ελευθεροί επαγγελματίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει. Ας πληρώσουν και οι Δεητζιδες. Μια ζωή πληρώνουν ελάχιστο ρεύμα. Το πληρώνουμε εμείς για αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δν διαβαζετε τι γραφει?λαθος!στον απλο πολιτη ομως το λαθος....ποτε δν ειναι λαθος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δούλευα στην Εγνατία πολλά χρόνια δικαιούμαι πρέπει να πληρωνο δυωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός ο φίλος.
      Αφού δούλευες στην εγνατία να πληρώνεις μειωμένα διόδια.
      Τι σκατά πλέον σε αυτή τη χώρα.

      Διαγραφή
  6. Πέρα από το ενδεχόμενο λάθος της ΔΕΗ, εκείνο που μου κάνει εντύπωση και δε σχολιάζεται, είναι ότι ο συνταξιούχος, που φυσικά απολάμβανε ενός προνομιακού τιμολογίου επί πολλά χρόνια, προτίμησε να ρουφιανέψει και να εκθέσει στον τύπο, βορά σε κοινωνικούς αυτοματισμούς, τους πρώην συναδέλφους του και την Επιχείρηση από την οποία έζησε μια ζωή την οικογένεια του, από το να προσπαθήσει να επιλύσει το πρόβλημα του σε συνεννόηση μ' αυτούς. Αν έγινε λάθος, η ΔΕΗ να του ζητήσει συγγνώμη και στη συνέχεια να του κόψει όποια έκπτωση του έχει αφήσει... Ως γνωστόν σε περιόδους κρίσης ο άνθρωπος δείχνει τα πραγματικά "χρώματα" του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εσενα μεγαλε αν αντι αυξησης μισθου σου εδινε ελευθερας στην διελευσηπριν 15χρονια ..και σου την εκοβε τωρα χωρις να σου δωσει κατι ..να δουμε τι 8α ελεγες τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανένας δεν πληρώνει κανέναν λογαριασμό υπαλλήλου της ΔΕΗ! Μην γράφετε βλακείες και εκτιθεστε! Αλλά ανώνυμα είναι τα σχόλια και ο καθένας λέει τη μαλακία του και δεν υπάρχει πρόβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ