Quantcast

http://picasion.com/

Έλεγχοι της Αστυνομίας στα ΚΤΕΛ Βέροιας

Ελέγχους στα ΚΤΕΛ της Βέροιας διενήργησε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαΐου 2020 η Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστώσει εάν το επιβατικό κοινό έχει ενημερωθεί και τηρεί τα νέα μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Υπενθυμίζουμε ότι από το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου, όπου και ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για επιβάτες και εργαζόμενους σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και καθ' όλη τη διάρκεια του δρομολογίου.
Κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, από υπηρεσίες του Τμήματος και της ΔΙ.ΑΣ. με επικεφαλής τον Διοικητή του Α.Τ. Βέροιας Αστυνόμο Α' Θωμά Μοσχόπουλο, ενημέρωσαν τους πολίτες για τα νέα μέτρα προστασίας και διενήργησαν ελέγχους σε δύο λεωφορεία, ένα με προορισμό την Αλεξάνδρεια και ένα με προορισμό την Θεσσαλονίκη, όπου και διαπίστωσαν ότι επιβάτες και οδηγός έφεραν στο σύνολό τους προστατευτική μάσκα. Σε αυτό συμβάλλουν και οι ίδιοι οι οδηγοί, που δεν επιτρέπουν την επιβίβαση πολιτών στο λεωφορείο χωρίς την προστατευτική μάσκα. Σημειώνεται, πως σε διαφορετική περίπτωση και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, προβλέπεται πρόστιμο ύψους 150€. 
Παράλληλα, οι Αστυνομικοί κατά έλεγξαν αν τηρούνται και οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας εντός των λεωφορείων, στα οποία πρέπει να υπάρχει πληρότητα το ανώτερο 50%.
Με αφορμή την παρουσία των Αστυνομικών στα ΚΤΕΛ, πολλές ήταν οι ερωτήσεις που δέχθηκαν από το επιβατικό κοινό σχετικά με τον τρόπο μετακίνησης εντός και εκτός νομού με ΙΧ ή ΜΜΜ, τον μέγιστο αριθμό επιβαινόντων σε κάθε όχημα, τις περιπτώσεις δικαιολογημένης μετακίνησης εκτός νομού κτλ. 









5 σχόλια:

  1. Με τι κουράγιο εκτελούν τα στελέχη της αστυνομίας τέτοιους ελέγχους... συγχαρητήρια στα ανώτερα τμήματα της λεγόμενης εξουσίας παρένθεση κάποιους καθηγητές ιατρικής που βάλανε ολόκληρο πλανήτη να μην μπορεί να καταλάβει τι είναι λογικό και τι παράλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο το 1974 εως 2019 ολες οι κυβερνησεις ειχαν την Ελληνικη Αστυνομια στον αφρο,τοση ξεφτιλα και ρεζιλικη που θα τρωγαν απο τους νυν δεν το περιμενε ουτε ο πιο φανατικος εχθρος τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εξαιρέσουμε τους ψεκασμένους όλοι οι λογικοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται την τεράστια σημασία της Αστυνομίας μας.

      Διαγραφή
  3. τραγικοι χαφιεδες της νεας ταξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, δεν απαγορεύεται ακόμα η μετακίνηση εκτός νομού ή λάθος έχουμε; Τι ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ