Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διαδικτυακή προπόνηση για τα παιδιά του Φιλίππου

Αφουγκραζόμενοι την λαχτάρα των παιδιών για προπόνηση μέσα σε αυτές τος δύσκολες στιγμές ο Φίλιππος ανακοίνωσε την δυνατότητα σύγχρονης διαδικτυακής προπόνησης για τους αθλητές του συλλόγου. Από σήμερα μετά από συμφωνία με την ομάδα του Προμηθέα Πατρών, οι νεαροί αθλητές της Βέροιας
θα μπορούν να εγγραφούν στα διαδικτυακά τμήματα του Προμηθέα, ο οποίος είναι γνωστός σ' όλη την Ελλάδα για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στις υποδομές του, και να προπονούνται στο χώρο τους μέσω της πλατφόρμας zoom. «Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Προμηθέα Πατρών για αυτή τη χειρονομία και καλούμε τα παιδιά της ακαδημίας μας να εγγραφούν έπειτα από συνεννόηση με τους προπονητές τους. Οι θέσεις σε κάθε τμήμα είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Φίλιππος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ