Quantcast

http://picasion.com/

Τη Δευτέρα η κηδεία του Δημήτρη Γκίμα

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η κοινωνία της Βέροιας αλλά και ο μπασκετικός κόσμος σε όλη την Ελλάδα, από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Γκίμα. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, ο «ψηλός», ο «κόουτς» ή ο «Τζίμυς» για τους ανθρώπους που τον γνώριζαν, «έφυγε» σήμερα
στα 55 του από ανακοπή καρδιάς, βυθίζοντας στο πένθος μια ολόκληρη πόλη. Από το πρωί που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, εκατοντάδες είναι τα μηνύματα από αθλητικούς συλλόγους, ανθρώπους του αθλητισμού, της εκπαίδευσης, παίκτες, πρώην συμπαίκτες και συνεργάτες του αλλά και κόσμο που τον γνώριζε, που τον αποχαιρετούν με ανακοινώσεις, δελτία τύπου ή ένα απλό κείμενο στα social media.
Όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του Δημήτρη Γκίμα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 και ώρα 18:00, από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στη Βέροια. Η σορός του θα βρίσκεται στο ναό στις 17:30.


3 σχόλια:

  1. Καλό ταξίδι Δημήτρη αιώνια ειρήνη στην ψυχή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό Παράδεισο Δημήτρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυριο Τζιμη μας θα ειμαστε ολοι εκει για την "τελευταια επιθεση του αγωνα"...

    Καλο Παραδεισο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ