Η εταιρεία COMPO στη Βέροια από το Γεωπονικό Κέντρο «Γκαλίτσιος Θεόδωρος»

Για τον ερασιτέχνη κηπουρό και όχι μόνο
Η επιχείρηση «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» βρίσκεται εδώ και 10 χρόνια κοντά στον επαγγελματία αγρότη, από την εγκατάσταση της καλλιέργειας έως τη συγκομιδή του τελικού προϊόντος. Βρίσκεται όμως κοντά και στους ανθρώπους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά με τη γη, σε ό,τι χρειαστούν για τον κήπο ή τον μπαχτσέ, για την καλλιέργεια λουλουδιών ή ζαρζαβατικών.
Τα πάντα για τον κήπο σας!Η πλήρης γκάμα λιπασμάτων COMPO διαθέσιμη στο Γεωπονικό Κέντρο «Γκαλίτσιος Θεόδωρος» - Για τον ερασιτέχνη κηπουρό και όχι μόνο
Την πλήρη γκάμα από λιπάσματα και τύρφες της εταιρείας COMPO, μπορείτε πλέον να την προμηθευτείτε στη Βέροια μόνο στην επιχείρηση «Γκαλίτσιος Θεόδωρος». Για τον ερασιτέχνη κηπουρό και όχι μόνο, κατάλληλα για χρήση σε κάθε καλλιέργεια. Καινοτόμα και φιλικά προς το περιβάλλον σκευάσματα, τύρφες γενικής χρήσης και εξειδικευμένης (για ορχιδέες, οξύφιλα κτλ), λιπάσματα σε υγρή μορφή για εύκολη χρήση, έως και ετοιμόχρηστα εντομοκτόνα για τον κήπο και το μπαλκόνι σας.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop


Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ