Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάντε τη Γιορτή της Μητέρας ξεχωριστή με τα ταψάκια νοστιμιάς από το «Ειλικρίνεια»

Τηλ. παραγγελιών: 2331061683
Το μεράκι, η φαντασία και η δημιουργικότητα δε στερεύει ποτέ στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Τι και αν το Πάσχα τελείωσε και η Πρωτομαγιά πέρασε. Με το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» το τραπέζι μας μπορεί να είναι κάθε μέρα γιορτινό! Και επειδή την Κυριακή έρχεται η πιο γλυκιά γιορτή του χρόνου, η γιορτή της μητέρας, τι καλύτερο, μαζί με ένα μπουκέτο λουλούδια να προσφέρουμε στην αγαπημένη μας (και) μαγείρισσα ένα ξεχωριστό κρεατοσκεύασμα για εύκολο και γρήγορο μαγείρεμα, ώστε να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένεια και τα παιδιά, εκτός κουζίνας. Κρεατοσκευάσματα με κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, το καθένα στη δική του συσκευασία που αντέχει στο φούρνο, για να μην αλλάξετε καν σκεύος!

Και φυσικά, όπως κάθε μέρα, πέρα από τα κρεατοσκευάσματα, θα βρούμε κορυφαίας ποιότητας κρέατα, από μπριζόλες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, λουκάνικα χειροποίητα χωριάτικα, μέχρι και τη μεγάλη ποικιλία του σε καπνιστά κρέατα παραγωγής του, είτε για να μαγειρέψετε, είτε για να συνοδεύσετε το κρασί, τη μπύρα ή το τσίπουρο.

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» φέρνει την παραγγελία στην πόρτα μας!
Προστατεύστε τους εαυτούς σας και τα άτομα που αγαπάτε και αφήστε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στον χώρο σας, φυσικά τηρώντας, όπως πάντα, όλα τα μέτρα μέτρα υγιεινής και προστασίας. Εσείς απλά κάντε την παραγγελία σας στο ☎️2331061683.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ






1 σχόλιο:

  1. Τα ωραιότερα κρεατοπαρασκευάσματα τα έχει το Κρεοπωλείο Η Ειλικρίνεια!!!
    Δοκιμάστε και θα με θυμηθείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ