Quantcast

http://picasion.com/

Θεραπευτήριο Ασκληπιός: Φυσικοθεραπεία - γυμναστική - ευεξία, μια ανάγκη για όλες τις ηλικίες

Για θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος
Η Ψυχιατρική Κλινική Βέροιας «Θεραπευτήριο Ασκληπιός», αποτελεί μια πρότυπη για την περιοχή μας μονάδα στον τομέα της ψυχικής υγείας, έχοντας καταφέρει να προσφέρει επί σειρά ετών
υπηρεσίες περίθαλψης υψηλού
επιπέδου, φροντίζοντας παράλληλα για την άνετη και ασφαλή διαβίωση των νοσηλευομένων της. Οι νοσηλευόμενοι του «Θεραπευτηρίου Ασκληπιός» μπορούν να λάβουν μέρος στις διάφορες δραστηριότητες γυμναστικής που προτείνει η ομάδα φυσικοθεραπευτών της Κλινικής, σε συνεργασία με τους Ιατρούς της Κλινικής, είτε στους εξωτερικούς προαύλιους χώρους, όταν ο καιρός το επιτρέπει, είτε στο γυμναστήριο, είτε στα εσωτερικά σαλόνια της κλινικής. Επίσης, κατόπιν συνεννόησης με τον ιατρό και εφόσον η υγεία τους το επιτρέπει, οι νοσηλευόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στις προγραμματισμένες εκδρομές, περιπάτους και εξόδους, με τη συνοδεία εξειδικευμένου προσωπικού, σε κοντινούς τόπους για καφέ ή φαγητό, που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου.
Η κλινική προσφέρει μια φυσικοθεραπευτική υπηρεσία για λειτουργική αποκατάσταση
Το Θεραπευτήριο «Ασκληπιός» διαθέτει ένα σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό εκγύμνασης, για δωρεάν χρήση του αποκλειστικά από τους νοσηλευόμενους, για την εκτέλεση ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων. Δίπλα στους νοσηλευόμενους, καθ' όλη τη διάρκεια της άσκησης, βρίσκεται ο φυσικοθεραπευτής, καθοδηγώντας τους να χρησιμοποιήσουν σωστά τον εξοπλισμό αλλά και να εφαρμόσει ένα σωστό ασκησιολόγιο, προσαρμοσμένο στις ειδικές ανάγκες των ασθενών.
Άσκηση: Πρόληψη για τις πτώσεις στους ηλικιωμένους
Έρευνα που έγινε στη Μεγάλη Βρετανία, βρήκε ότι στους ηλικιωμένους η μειωμένη μυϊκή δύναμη αύξανε τον κίνδυνο για πτώσεις κατά 76%. Επίσης, έδειξε ότι όσοι ηλικιωμένοι είχαν ήδη μία πτώση ήταν τρεις φορές πιο πιθανό να ξαναπέσουν.
Οι ασκήσεις που βελτιώνουν τη μυϊκή ενδυνάμωση και την ισορροπία όχι μόνο προστατεύουν από τις πτώσεις, αλλά επίσης βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσης, του ύπνου, αυξάνουν την ενέργεια που νοιώθουν οι ηλικιωμένοι και επίσης μειώνουν την πιθανότητα πρόωρου θανάτου!

Ευχαριστούμε την ομάδα φυσικοθεραπευτών της κλινικής για την εξαιρετική φροντίδα που παρέχουν στους ασθενείς μας!


(Σημ. Η φωτογράφιση για τις ανάγκες του άρθρου, πραγματοποιήθηκε πολύ πριν τη λήψη μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού και την υποχρεωτική χρήση μάσκας από το προσωπικό σε μονάδες υγείας)

Θεραπευτήριο «Ασκληπιός»
ΛΑΖΟΧΩΡΙ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τ.Κ: 591 00
ΤΗΛ. 23310 78201
FAX. 23310 78222


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Θεραπευτήριο «Ασκληπιός», επικοινωνήστε μαζί μας















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ