Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοιξιάτικη βόλτα για τα παιδιά του Μ.Α.μ.Α.

Με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων του συλλόγου και λαμβάνοντας υπόψη τα ασφαλή μέτρα που απαιτούνται λόγω κορωνοϊού, τα παιδιά του Μ.Α.μ.Α. παρέα με τους εκπαιδευτές τους πραγματοποίησαν το πρόγραμμα του συλλόγου «Γνωρίζω την πόλη μου-γνωρίζω τη γειτονιά μου». Σε μικρές ομάδες περπάτησαν στη συνοικία της Κυρριώτισσας, στη περιοχή της Μπαρμπούτας, στο πάρκο της Εληάς. Το πρόγραμμα αυτό θα γίνεται σε καθημερινή απογευματινή βάση με σκοπό πρωτίστως την κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση των παιδιών μας, την αποφόρτισή τους από την φάση του εγκλεισμού και της καραντίνας αλλά και την προσωπική τους ευχαρίστηση, μιας και οι δομές ειδικής αγωγής είναι κλειστές.
Παράλληλα οι γονείς και κυρίως οι μητέρες θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν λίγο χρόνο για τον εαυτό τους, να πάρουν μια ανάσα, μιας και τόσο καιρό έχουν επωμιστεί την πλήρη απασχόληση των παιδιών τους με όλες τις συνέπειες του εγκλεισμού. Τα παιδιά συναντήθηκαν με τους εκπαιδευτές και τους φίλους τους που τόσο καιρό είχαν να τους δουν και χαμόγελα ζωγραφίστηκαν στο πρόσωπό τους.... καμία τηλεκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη προσωπική επικοινωνία και επαφή που επιζητούν...
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και άλλα προγράμματα από το σύλλογό για όλες τις ομάδες παιδιών. «Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές μας που με τόση αγάπη περιβάλουν τα παιδιά μας και τους προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς που τόσο πολύ τις έχουν ανάγκη» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο σύλλογο μαμά που για άλλη μια φορά με τις δράσεις κ πρωτοβουλίες του, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη στα παιδιά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ