Quantcast

http://picasion.com/

Αδίστακτοι διαρρήκτες μπούκαραν σε σπίτι και σκότωσαν σκύλο!

Η συνολική αξία της λείας τους ξεπερνά τις 20.000€
Εξιχνιάσθηκαν μετά από αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, κλοπές από οικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις στην Ημαθία, καθώς και θανάτωση και κακοποίηση ζώων σε μία από τις περιπτώσεις κλοπής. Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (7 Μαΐου 2020) το πρωί με ένταλμα σύλληψης ένας άνδρας, για διακεκριμένες κλοπές, ζωοκλοπή, κακοποίηση ζώων συντροφιάς και άλλα αδικήματα. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών, συνεργών του σε κλοπή. 

Ειδικότερα, τα παραπάνω άτομα την 11η Μαρτίου 2020 παραβίασαν περίφραξη οικίας στην Ημαθία και αφού ο άνδρας θανάτωσε ένα σκύλο και τραυμάτισε σοβαρά έναν δεύτερο σκύλο που διατηρούσε ο ιδιοκτήτης στην αυλή του σπιτιού, αφαίρεσαν από την οικία ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 1.500 ευρώ.


Επιπλέον, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς ενεργώντας κατά περίπτωση μαζί με συνεργό του, το χρονικό διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2020, διέπραξε 10 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής από καταστήματα, οικίες, αποθήκες και επιχειρήσεις σε περιοχές της Ημαθίας.

Αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και σε μία περίπτωση αμνοερίφια, με τη συνολική αξία της λείας να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τους παθόντες.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την διάπραξη των κλοπών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

1 σχόλιο:

  1. Η δικαιοσύνη θα τιμωρήσει με αναστολή τον κατηγορούμενο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ