Με 9 θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαΐου και από ώρα 09:00 έως 10:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα γίνει δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 6ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020.

ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση ή μη πρακτικών επιτροπής διαπραγμάτευσης και ανάθεση ή μη της προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας και επανάληψη της διαδικασίας για μέρος της προμήθειας.

ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση ή μη πρακτικών διαγωνισμού και ανάδειξη αναδόχου του έργου «Διάνοιξη-Διαμόρφωση κοινοτικού δρόμου στο Ο.Τ. 1 στην κοινότητα Καστανιάς».


ΘΕΜΑ 4ο Έγκριση ή μη της αριθμ. 42/2020 απόφασης του Ν.Π. «Κ.Κ.Π.Α.Α.Π. & Π.Α.» με το δ.τ. «ΚΑΠΑ», περί αναμόρφωσης (1ης) του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματός της έτους 2020.

ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή φωτοτυπικών και λοιπών μηχανημάτων» (XEROX).

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση ή μη πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή φωτοτυπικών και λοιπών μηχανημάτων» (RICOH).

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών Λαζοχωρίου-Ταγαροχωρίου (2007)».

ΘΕΜΑ 8ο Απόδοση λογαριασμού δαπανών εντάλματος παγίας προκαταβολής από τον υπάλληλο του Δήμου Α.Σιδηρόπουλο.


ΘΕΜΑ 9ο Έκδοση ή μη εντάλματος προπληρωμής στο όνομα υπαλλήλου του Δήμου για «Έξοδα συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών».

1 σχόλιο:

  1. Πάλι καστανιά τρεις και ο κούκος είναι κάντε το δρόμο Ξηρολίβαδο Κοζάνη Σέλι εκτός και αν δεν πρέπει γιατί δεν εξυπηρετεί τους ποντιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ