Quantcast

http://picasion.com/

«Ζεστό» χρήμα στους Αγρότες - 3,5 εκατ. στην Ημαθία

Αποζημιώσεις ύψους 18.848.000 ευρώ θα καταβάλλει ο ΕΛΓΑ την Μεγάλη Τετάρτη (15 Απριλίου 2020), σε 7.376 δικαιούχους παραγωγούς, ασφαλισμένους στον Οργανισμό, ως αποζημιώσεις για καταστροφές φυτικού και ζωικού κεφαλαίου του έτους 2019. Σημειώνεται ότι ορισμένες καταβολές αποζημιώσεων αφορούν πίνακες ζημιάς που δεν έχουν κοινοποιηθεί στους Δήμους, καθώς δεν υπάρχει προς το παρόν δυνατότητα δημόσιας έκθεσης και τυχόν υποβολής ένστασης επί των αναγραφόμενων πορισμάτων ζημιάς. Στα πορίσματα ζημιάς, που τους αφορούν, οι παραγωγοί έχουν πλέον πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας του ΕΛ.Γ.Α. και συγκεκριμένα μετά από σύνδεση, με τους κωδικούς taxis, στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Υποβολές τυχόν ενστάσεων θα γίνουν όταν αυτό καταστεί εφικτό. Όσον αφορά το νομό Ημαθίας, θα δοθούν αποζημιώσεις ύψους 3.563.628,29 ευρώ.

Για να δείτε αναλυτικά την κατανομή των ποσών ανά νόμο πατήστε εδώ

9 σχόλια:

  1. Κατά τα άλλα παραπονιούνται κ κλαίνε αδαρτοι αλλά αν σκεφτόταν πιο συναισθηματικά θα σκεφτόταν κ τους άλλους χωρίς μαγαζιά ανοικτά με ακυρωμενες παραγγελίες των μαγαζιών θα ήταν διαφορετικά καλό Πάσχα με τα λεφτά που θα πάρετε κ θα κάνετε Πάσχα με τις οικογένειες σας οι υπόλοιποι ας περιμένουν το 800αρι καντε κ καμία απεργία καμμιά διαμαρτυρία να πάρετε κ αλλά 🤔😏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο έξυπνος μπορεί μπορείς να γίνεις με αυτά που γράφεις; για όλους είναι δύσκολα πόσο μάλλον για τους αγρότες που περιμένουν τα λεφτά ένα χρόνο και κάθεσαι και γράφεις τέτοια πράγματα; πλέον ο κόσμος όμως κοιτάει το κακο του άλλου τι περιμένεις. Καλό Πάσχα και καλά μυαλά!

      Διαγραφή
    2. Εσύ που θες να σχολιάσεις τους αγρότες..... Πληρώνονται 2 με 3 φορές το χρόνο κι αυτά τα χρωστάνε σε ζωοτροφές κ α.. Ρώτησες ποτέ πως βγάζουν το μήνα; η μάλλον τη ν εβδομάδα;;; Αν έχουν στην κυριολεξία να πάρουν μια φραντζόλα ψωμί.. Ότι περνούν τα φτύνουν αίμα για να τα βγάλουν... Γι αυτό σταματήστε να γλωσοτροτε τον κόσμο και μη μιλάτε αν δε ξέρετε από αγροτια και φτωχια

      Διαγραφή
    3. Το σκέφτομαι κ γράφω μάλλον δεν το εχεις ακουστά..παντως οποια στιγμη θελεις μπορεις να γινεις γεωργός,δεν σε σταματάει κανενας.τροφη για σκέψη, κυριως οσον αφορα την τελευταια προταση

      Διαγραφή
  2. Μπράβο στους αγρότες εύγε γιατί η δουλειά τους είναι δύσκολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματήστε επιτέλους τον κανιβαλισμό ρε Έλληνες φθονεροί και κακοί.Δέκα χρόνια μνημόνια δεν σας δίδαξαν τίποτε; Α να μου χαθείτε ξεφτίλες και δεν είμαι αγρότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος λίγα για τους αγρότες γιατί αν δεν υπάρχουν αυτοί πολύ γρυγορα θα πεινασουμε πρέπει να βοηθηθούν γρήγορα και οι κτηνοτρόφοι να σταματήσουμε να εισάγουμε. Όσο για σένα φίλε πήγαινε να γίνεις αγρότης να απολαύσεις και εσύ την γλυκά!!!!! Δεν έχω σχέσει με την αγροτιά αλλά τους σέβομαι είναι άξιοι γιαυτό που κάνουν μπράβο τους μακάρι να τους δώσει πολλά λεφτά για να μπορέσουν να ανταπεξελθουν στις υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε καραγκιόζη πληρώνουμε για να ασφαλίσουμε την παραγωγή , και η ζημιά που πάθαμε έγινε τον Ιούλιο , περιμένουμε σχεδον 10 μήνες .εγώ τα παράτησα και έπιασα δουλειά με 600 ευρώ πλέον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αγρότες έχουν εν μέρει δίκιο αλλά ποιοι αγρότες έχουν το δίκιο?αυτοί που παλεύουν μια ζωή με τα λίγα στρέμματα να ζήσουν τις οικογένειες τους γιατι οι μεγαλοαγροτες αυτοί δηλαδή που καλλιεργούν τις μεγάλες εκτάσεις γης αυτοί και κάνουν και τις μεγάλες λαμογιες!!δηλαδή περνούν τα ευρωπαϊκά χρήματα της ΚΑΠ κτλ αυτούς εγώ προσωπικά δεν τους λυπάμαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ