Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χώρισε η Εύη Ιωαννίδου

Δεν είναι πια μαζί η Εύη Ιωαννίδου και ο Πάνος Παπαχρήστου. Το αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο σε συνέντευξή του, σχολιάζοντας και τους ισχυρισμούς της Μέγκι Ντρίο ότι είχε μαζί του σχέση στο παρελθόν. «Η σχέση αυτή κράτησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα όσο έμεινα στην Ελλάδα στην αρχή του χρόνου» απάντησε η Εύη σε ερώτηση περί χωρισμού που της έγινε. Στο μεταξύ, η πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model» ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα για το αν υφίστατο φλερτ στο παρελθόν ανάμεσα στη Μέγκι Ντρίο και στον πρώην αγαπημένο της. 

«Δεν το γνωρίζω αν παλαιότερα είχε φλερτ με τη Μέγκι Ντρίο, αλλά δεν μπήκα και στη διαδικασία να ρωτήσω αν συνέβαινε» δήλωσε στο «You» η εντυπωσιακή μελαχρινή από τη Βέροια. 

Να θυμίσουμε πως ο νεαρός επιχειρηματίας έγινε το μήλον της Εριδος ανάμεσα στις δύο παίκτριες του reality μοντέλων, γεγονός που γνωστοποιήθηκε τον χειμώνα όταν είδαν το φως της δημοσιότητας διαχυτικές φωτογραφίες του με την Εύη από νυχτερινή έξοδό τους. 

Όταν, λοιπόν, οι συγκεκριμένες εικόνες προβλήθηκαν στο «Ευτυχείτε», όπου η Μέγκι Ντρίο ήταν πανελίστρια, στο άκουσμα της είδησης πως πρόκειται για νέο έρωτα στην πόλη, η ίδια αποσβολωμένη δήλωσε στον αέρα της εκπομπής πως έπαθε «σοκ», καθώς ο Πάνος Παπαχρήστου ήταν ένα «δικό της ερωτικό τράβηγμα» όταν βγήκε από το παιχνίδι. 

Παρ’ όλα αυτά ο περιζήτητος, καθώς φαίνεται, στον κύκλο των μοντέλων παρτενέρ δεν στέριωσε με καμία από τις δύο άσπονδες φίλες.

10 σχόλια:

  1. άντε να κοιμηθείς τώρα το βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρά; Μη μου το λες.
    Οχι ρε . Δε θα το αντέξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. άρα να συνεχίζω να ελπίζω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέος έρωτας δυνατός..... ΧΏΡΙΣΕ Νέος έρωτας δυνατός..... ΧΏΡΙΣΕ Νέος έρωτας δυνατός..... ΧΏΡΙΣΕ Νέος έρωτας δυνατός..... ΧΏΡΙΣΕ Νέος έρωτας δυνατός..... ΧΏΡΙΣΕ Νέος έρωτας δυνατός..... ΧΏΡΙΣΕ Νέος έρωτας δυνατός..... ΧΏΡΙΣΕ Νέος έρωτας δυνατός..... ΧΏΡΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και είχα μία φαγούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι ρε φίλε κ έκανε σουβλάκια η γυναίκα μου σήμερα......μου κόπηκε η όρεξη τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελειααα θα τα φτιάξω μαζί της και θα την αγαπώ για πάντα και θα της κάνω πολλά παιδιά γιατί την αγαπώ και θα την αγαπώ για πάντα γιατί είναι πολυυ καλή και ομορφηηη και θα την παντρευτώ θέλω να της κάνω πολλά παιδιααααααα θα είμαστε όλοι την ζωή μας μαζιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε τυχεροι εσεις οι ανυπαντροι, το κοριτσι ειναι ελευθερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οικονομικη κριση, κορωνοϊος, ελληνοτουρκικη κριση, μεταναστευτικη κριση, χωρισμος-αισθηματικη κριση, ολα τα κακα μαζι , ποσο να αντεξουμε και εμεις ρε παιδια ; Ζουμε ενα δραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε οχιιιιιιι κ τωρα; Δεν θα μπορω ουτε να φαω ουτε να κοιμηθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ