Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς πινακίδες και με βαριά «καμπάνα» 4 οχήματα χθες στην Ημαθία

Τα πρόστιμα της Δευτέρας του Πάσχα
Μεγάλη Δευτέρα, τελευταία ημέρα ισχύος του διπλασιασμού του προστίμου για για άσκοπες μετακινήσεις σε όλη την επικράτεια και οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίστηκαν για τον εντοπισμό των πολιτών αψήφησαν τα μέτρα. Σύμφωνα
με τις πληροφορίες του veriotis.gr, τη Δευτέρα του Πάσχα βεβαιώθηκαν στην Ημαθία 4 παραβάσεις σε οδηγούς οχημάτων που επιχείρησαν να μετακινηθούν είτε εντός είτε εκτός νομού. Στους οδηγούς επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 300€ καθώς και αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες. Παράλληλα, για άσκοπες μετακινήσεις, βεβαιώθηκαν στην Ημαθία 10 παραβάσεις σε πεζούς, στους οποίους επιβλήθηκε το πρόστιμο των 150€. 

Υπενθυμίζουμε πως από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας επανήλθε το πρόστιμο στα 150€ για τους οδηγούς που κινούνται άσκοπα εντός νομού, ενώ παραμένει το πρόστιμο των 300€ σε οδηγούς που μετακινούνται άσκοπα εκτός Ημαθίας.

3 σχόλια:

  1. Ντροπή τους.μονο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eντάξει, τους την είπες. Πέρασε από την Πειραιώς να εισπράξεις τα 0,60€ τώρα!

      Διαγραφή
    2. Μάλλον στους αστυνομικούς πήγαινε η ντροπή. Χριστός ανέστη χρόνια πολλά σε ολους

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ