Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με e-shop στη νέα εποχή τα «ΤΖΑ»

Από το κατάστημα παιχνιδιών «ΤΖΑ» ανακοινώθηκαν τα εξής: «Η διεύθυνση και το προσωπικό των καταστημάτων ΤΖΑ και e-tza.gr σας εύχονται χρόνια πολλά με υγεία σε όλους. Ήταν ένα Πάσχα πολύ διαφορετικό και θα το θυμόμαστε για πάντα όλοι μας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας
εμπιστεύθηκαν και έκαναν τις αγορές τους από τα καταστήματα μας. Λόγω της τεράστιας ζήτησης σε ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές παραγγελίες, μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να μην ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών σας. Αυτή η κατάσταση ήταν πρωτόγνωρη και για εμάς, αλλά και για τις μεταφορικές εταιρίες που συνεργαζόμαστε. 

Ελπίζουμε από εδώ και πέρα, που θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση, να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για να σας εξυπηρετήσουμε αμεσότερα και καλύτερα είτε μέσω του e-shop μας είτε μέσω των τηλεφωνικών παραγγελιών. 

Ελπίζουμε οι απαγορεύσεις στην Ελλάδα με τον COVID-19 να αρχίσουν σιγά-σιγά να άρονται και τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να μπορέσουν να ανοίξουν και τα φυσικά μας καταστήματα. Κάτι τέτοιο θα βελτιώσει δραματικά την εξυπηρέτηση όλων των πελατών μας. Σας ευχαριστούμε».


ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ «ΤΖΑ»

1) Νέα περιφερειακή οδός Βέροιας - Νάουσας


2) Παναγή Τσαλδάρη 15 μέσα στην αγορά

Τηλ. επικοινωνίας: 2331027170 & 2331027237

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ