Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ώρα των συμβολαίων στη Βέροια

Η 30η Ιουνίου θα είναι ημέρα ορόσημο για το ρόστερ της «Βασίλισσας του Βορρά» μιας και ολοκληρώνονται η πλειοψηφία των συμβολαίων, ενώ ανοιχτό είναι και το ζήτημα με τους δύο δανεικούς Χαράλαμπου Παυλίδη και Σεραφείμ Μανιώτη. Οι επιτελείς της Βέροιας θα κληθούν να πάρουν
σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του συλλόγου. Κάποιοι παίκτες που πρόσφεραν και βοήθησαν την ομάδα, αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, ενώ κάποιοι άλλοι που δεν κατάφεραν να ξεχωρίσουν, θα αναζητήσουν νέους προορισμούς στην καριέρα τους. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, 18 συμβόλαια θα μπούνε στο μικροσκόπιο της διοίκησης. 

Πιο συγκεκριμένα, λήγουν τα συμβόλαια των: Βοσνιάδη, Ιωάννου, Μπλατσιώτη, Γεωργιάδη, Πόζογλου, Στάμου, Μαραγκού, Μουρατίδη, Χαντζάρα, Κανούλα, Βασίλτση, Λεφίδη, Ταΐρη, Πέντα, Βεργώνη, Ζούρκο, Μπλέτσα, Μελικιώτη, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα γίνουν προσθήκες στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού προς ενίσχυση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ