Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι Βεροιώτες θέλουν τον κουρέα τους - «Ρεζερβέ» για μια θέση μετά την καραντίνα

Η έλευση του κορωνοϊού στην ζωή μας έφερε πολλές ελλείψεις στην καθημερινότητά μας. Μια από αυτές είναι και η επίσκεψη στο κομμωτήριο για την περιποίηση των μαλλιών. Συμπληρώνοντας περίπου 25 μέρες στην καραντίνα, η ανάγκη αυτή γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Για τον λόγο
αυτό, πολλοί συμπολίτες μας άρχισαν να καλούν τους κομμωτές και τις κομμώτριες στα κινητά τους για να εξασφαλίσουν ένα «ραντεβού», παίρνοντας σειρά προτεραιότητας, ώστε να είναι από τους πρώτους που θα καθίσουν στον... λουτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, οι πελάτες επικοινωνούν με τους κομμωτές, θέλοντας να διασφαλίσουν ότι θα περιποιηθούν την εικόνα τους αμέσως μόλις λήξει αυτή η περίοδος. Θεωρητικά, μ' έναν πρόχειρο υπολογισμό θα μπορούσαν οι δύο πρώτες 10 εργάσιμες ημέρες να είναι ήδη... κλεισμένες.

Κάποιοι κομμωτές δίνουν, μάλιστα, οδηγίες, μέσω τηλεφώνου ή βιντεοκλήσης για απλές διαδικασίες, ώστε να υπάρξει ένα μικρό «συμμάζεμα. Όσον αφορά τις γυναίκες, η κατάσταση είναι λίγο πιο περίπλοκη, διότι μία από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν στο κομμωτήριο είναι η βαφή των μαλλιών, που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση εντός της οικείας.


Σε ό,τι αφορά τις καταγγελίες για κομμωτές που δουλεύουν σε σπίτια αυτό τον καιρό, το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Βέροιας - Αλεξάνδρειας «Η Φιλοκαλία» παροτρύνει τους πελάτες να μην προβαίνουν σε αυτές στις κινήσεις, διότι πρώτον είναι παράνομο και δεύτερον για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους, όσο είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

7 σχόλια:

  1. ανοιξτα τα κομμωτηρια τωρα επειγον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλα, αυτα να τα πουν αλλου το σωματειο κουρέων...Δε θα γινω εγω σαν τον Τομ Χανκς στο Ναυαγό , για τον Σερίφη τον Χαρδαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που θα κουρεψει εσένα έχει κουρεψει καμία 200αρια ακόμα οπότε τζάμπα καθεσε καραντίνα...

      Διαγραφή
  3. Οι Ναουσαιοι κομμωτές πως την εχουν δει ? Δεν δεχονται να ειναι στο σωματειο Βεροιας - Αλεξανδρειας? Μαλλον αλλα ψαλίδια εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ο Κόσμος καίγεται και....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο θα γίνουμε όλοι σαν τον μακαρίτη τον Κοκοτα,
    Με φαβορίτες και μαλουρα,
    Και θα τραγουδάμε το «γιε μου»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ