Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στα Πολυκλαδικά λόγω... φαναριών!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23 Απριλίου στην οδό Σταδίου, στην έξοδο της Βέροιας προς Πατρίδα, στο ύψος των Πολυκλαδικών. Και αιτία; Τα φανάρια! Που αν και λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως για την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, να που κάποιες φορές, παίρνουν
και αυτά τα... ρεπό τους ή «τρελαίνονται» και δημιουργούν αλαλούμ! Ότι έγινε και σήμερα το πρωί στα φανάρια μπροστά από τα Πολυκλαδικά της Βέροιας, που μια βλάβη προκάλεσε τροχαίο, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ενώ ο φωτεινός σηματοδότης έδειχνε πράσινο και η κίνηση των οχημάτων γινόταν κανονικά, ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση, άναψε κόκκινο, αιφνιδιάζοντας τον οδηγό του πρώτου οχήματος και αναγκάζοντάς τον να φρενάρει απότομα, με αποτέλεσμα να πέσει από πίσω του το όχημα που ακολουθούσε. 

Φτάνοντας η Τροχαία Βέροιας στο σημείο, ενημέρωσε αρχικά τον αντιδήμαρχο τεχνικών για τη βλάβη στους φωτεινούς σηματοδότες και λίγο αργότερα, αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος είναι αρμόδιος για τα εν λόγω φανάρια, δήμος ή περιφέρεια, έσπευσε στο σημείο συνεργείο με ηλεκτρολόγο του δήμου Βέροιας όπου και αποκατέστησε τη βλάβη.

Φωτο αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ