Quantcast

http://picasion.com/

Τι απάντησε το Κ.Υ. Αλεξάνδρειας στην παρέμβαση των Συνδικάτων

Η Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής και Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας Παρασκευή Αμπεριάδου, σχετικά με δημοσίευμα του veriotis.gr, το οποίο αφορούσε παρέμβαση των συνδικάτων στο Kέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας (δείτε εδώ), παρουσία μάλιστα του
δημοτικού συμβούλου Ηλία Ιακωβίδη και των όσων αναφέρονται σε αυτό, με επίσημη ανακοίνωσή της δηλώνει τα εξής: 

«Κατά την ολιγόλεπτη συνομιλία με τον κ. Ιακωβίδη στον αύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας του έγιναν γνωστά τα παρακάτω: 

1) Η μη ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοιου έως τώρα στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

2) Στην ενεστώσα κατάσταση, υπάρχει πληρότητα υγειονομικού υλικού, αυτό διότι υπάρχει συνεχής μέριμνα εφοδιασμού, τόσο από την 3ηΥγειονομική Περιφέρεια όσο και από το Αλεξάνδρειας, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής λειτουργία του, σε σχέση και με την επιδημία κορωνοιου, ενώ καταβάλλονται προσπάθειες να μην προκύψουν ελλείψεις μελλοντικά.

3) Το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας με γνώμονα το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης προς όλους τους πολίτες και με αφορμή την επιδημία κορωνοιου έχει σε λειτουργία τηλεφωνική βοήθεια και Συμβουλευτική - Ψυχολογική στήριξη, από άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, της ψυχοκοινωνικής,υπηρεσίας μας (τηλ. Επικοινωνίας 23333 50035 ).

Αμπεριάδου Παρασκευή
Διευθύντρια Γενικής Ιατρικής
Υπεύθυνη Επιστημονικής Λειτουργίας
Κ.Υ. Αλεξανδρειας

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ