Quantcast

http://picasion.com/

Παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας

Παρέμβαση στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο της Μέρας Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία, πραγματοποίησαν το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας και η Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Αλεξάνδρειας. Παράλληλα κατατέθηκε ψήφισμα Εργατικών Κέντρων,
Ομοσπονδιών, Συνδικάτων και Σωματείων για άμεσα μέτρα προστασίας της υγείας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Στην κινητοποίηση συμμετείχε και ο εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αλεξάνδρειας, Ηλίας Ιακωβίδης, που ενημερώθηκε από τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας για τα προβλήματα και τις ελλείψεις σε προσωπικό και υγειονομικό υλικό.



4 σχόλια:

  1. ΑΛΗΤΕΣ......όλη η Ελλάδα δίνει μάχη και εσείς τα 2-3 γνωστά κοπρόσκυλα της αριστεράς να κάνετε την δήθεν παρέμβασή σας.....μόνο και μόνο για την αυτοπροβολή σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε την υποκρισία στο μεγαλείο της. Οι δύο δήθεν τυπάκοι φοράνε μάσκα, και ο τρίτος ο κολλητός δίπλα καμαρώνει χωρίς μάσκα. Από την φώτο δυστυχώς απουσιάζουν και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της Βέροιας της Λαικής Συσπείρωσης, για να συμπληρώσουν ομάδα μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχαμε σκοπό να σας καλέσουμε σε αγώνα μπάσκετ σε διπλανό γήπεδο Αλλά δυστηχως σας λείπουν άλλοι δύο παίχτες. 🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ