Quantcast

http://picasion.com/

Θα πέσει... πίσσα στην Καλλιθέα

Έργα συντήρησης και αποκατάστασης πραγματοποιούνται από το πρωί της Τετάρτης 29 Απριλίου στην Καλλιθέα. Πριν από λίγη ώρα, συνεργείο του δήμου έφτασε στην οδό Κομνηνών, προκειμένου να ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στα σημεία που
υπάρχουν φθορές. Ειδικά στο κομμάτι από τον Σύλλογο της Καλλιθέας και προς το Άλσος υπάρχει έντονο πρόβλημα με τις φθορές στο οδόστρωμα, με μεγάλα κομμάτια προσωρινά καλυμμένα με χώμα που σηκώνουν πολλή σκόνη, ενώ σε έντονη βροχόπτωση δημιουργούνται λακκούβες με νερό. 

Κάτοικοι και οδηγοί εξέφρασαν πολλές φορές την αγανάκτησή τους για την κατάσταση αλλά επιτέλους σήμερα, το συνεργείο θα αποκαταστήσει όλα τα φθαρμένα σημεία της Κομνηνών, παράλληλα με τις εργασίες ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης φθορών που έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες σε όλο τον δήμο Βέροιας, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα και την ασφάλεια του οδικού δικτύου και διευκολύνοντας την καθημερινή μετακίνηση χιλιάδων δημοτών.






1 σχόλιο:

  1. Ο σωλήνας ύδρευσης που σπάει συνέχεια στο συγκεκριμένο τμήμα είναι από αμίαντο.
    Αφορά κοντά στα 200 μέτρα.
    Θα το αλλάξουν επιτέλους ή θα συνεχίζουν να παίζουν με την υγεία των κατοίκων της περιοχής.
    ήδη οι κάτοικοι ετοιμάζουν για εξώδικο προς την ΔΕΥΑΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ