Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστροφή στην κανονικότητα με ανοιχτά μέτωπα στην ΠΑΕ

Με την κανονικότητα να βρίσκεται προ των πυλών και τα βλέμματα να στρέφονται στις αποφάσεις που θα παρθούν από την κυβέρνηση και την Ε.Π.Ο. σχετικά με την αναδιάρθρωση, η Βέροια καλείται να επανέλθει και πάλι στις επάλξεις. Τόσο σε διοικητικό, όσο και αγωνιστικό επίπεδο. Μετά από απραξία 40 ημερών, λόγω κορωνοϊού, τα ανοιχτά μέτωπα στην ΠΑΕ είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν κενές διοικητικές θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν, ενώ υπάρχουν 18 συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των: Βοσνιάδη, Ιωάννου, Μπλατσιώτη, Γεωργιάδη, Πόζογλου, Στάμου, Μαραγκού, Μουρατίδη, Χαντζάρα, Κανούλα, Βασίλτση, Λεφίδη, Ταΐρη, Πέντα, Βεργώνη, Ζούρκο, Μπλέτσα, Μελικιώτη.

Στις αποφάσεις της διοίκησης πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει η κατηγορία που θα αγωνιστεί η «Βασίλισσα». Όπως φαίνονται τα πράγματα, αν προχωρήσει το σχέδιο «Αυγενάκη», η ομάδα της Ημαθίας θα αγωνιστεί στη Β' Εθνική, παρ' όλο που δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την άνοδό της μέσα από το πρωτάθλημα της Football League. Ένα ελπιδοφόρο σενάριο που θα βοηθήσει τη Βέροια να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία και να «γλυκοκοιτάει» την επιστροφή της στην Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ