Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (6/4 - 12/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Με το Τετράγωνο Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο, την Τρίτη 7 Απριλίου 2020, θα υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που μας βρίσκουν απροετοίμαστους, μικροατυχήματα ή αναποδιές, λόγω βιασύνης και νευρικότητας. Η καθημερινότητα μας αλλάζει απότομα και θα ανατραπούν εντελώς τα δεδομένα. Είμαστε, χωρίς σοβαρή αιτία, οξύθυμοι, νευρικοί, εγωιστές, αντιδραστικοί, εκνευρισμένοι και υπερβολικά προκλητικοί στην συμπεριφορά μας!

Εντάσεις και συγκρούσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε και εμείς οφείλουμε να μείνουμε ψύχραιμοι, ήρεμοι και λογικοί! Προστατεύουμε κάθε είδους διαπροσωπική σχέση από εντάσεις και ρήξεις!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, ξεκινά μία εβδομάδα που μαζί της φέρνει την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού κλονίζοντας λίγο τις ισορροπίες σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου. Δείξε υπομονή και συγκαταβατικότητα στο σύντροφο και στους συνεργάτες. Λύσεις στις επαγγελματικές σου υποθέσεις θα δοθούν. Προσοχή στις επενδύσεις! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σου και δίνει νέο αέρα στις σκέψεις και στις επικοινωνίες σου

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικός αναβρασμός έρχεται αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ όπου η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού είναι φανερό ότι φουντώνει τις εξελίξεις αλλά και τα νεύρα σου! Βάλε νερό στο κρασί σου εκεί που πρέπει και μην ζητάς πολλά από μία φρέσκια επαφή ή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν για επαγγελματικά θα σε ανακουφίσουν! Στα οικονομικά σου έχεις αστάθειες και τα έξοδα τρέχουν γεγονός που σου προκαλεί εκνευρισμό!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα φέρνει εκρήξεις και εντάσεις για ζητήματα επαγγελματικά όπου κάποια σχέδιά σου, σου ανατρέπονται. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού φουντώνει το στρες και την ανησυχία για υποθέσεις εργασίας και καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου έχεις ένα βοήθημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να κρατήσεις κοντά σου μόνο ότι έχει αξία και είναι ουσιώδες και η επιθυμία σου αυτή γίνεται πραγματικότητα αγαπητέ μου Ταύρε. Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα σε βοηθούν στην εκπλήρωση ενός σχεδίου που έχει να κάνει και με τα αισθηματικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εκρητικό το κλίμα στα επαγγελματικά σου και σε πιάνουν τα νεύρα σου γιατί έχεις βγει από την βολή σου! Προσπάθησε να μην υπερβάλεις και μην κάνεις κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Στα οικονομικά σου έχεις στήριξη!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα που ακολουθεί κρίνεται θετική για το δικό σου ζώδιο. Η Πανσέληνος σε ωθεί να εκφραστείς, να ερωτοτροπήσεις, να φλερτάρεις (έστω και μέσω διαδικτύου) και εσύ αφήνεσαι στις υπερβολές σου! Κάποια ξαφνικά νέα θα σου προκαλέσουν έναν εκνευρισμό για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου! Στα αισθηματικά σου είσαι σε ένα καλό στάδιο ενώ κάποιες επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα έχουν κάτι καλό να σου προσφέρουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου επομένως είναι ένα καλό διάστημα για να ανοιχτείς στον έρωτα, έστω και αν βρισκόμαστε σε καραντίνα. Τα φλερτάκια και η ερωτική ικανοποίηση δεν λείπουν αυτό το διάστημα. Η πανσέληνος στο Ζυγό, σε ωθεί να αφεθείς ερωτικά και να απολαύσεις στιγμές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα μπορούν εντέλει να σε στηρίξουν σε επαγγελματικές επαφές και νέα που θα σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση για την εργασία και τα οικονομικά σου ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Προσοχή εσύ του 1ου δεκαημέρου σε εκνευρισμούς με συνεργάτες. Στα οικονομικά υπάρχουν υποχρεώσεις που προκαλούν σύγχυση.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού εντείνει τις ανησυχίες σου για θέματα που αφορούν τους οικείου σου ή το σπίτι σου! Θα είσαι αρκετά πιο ευερέθιστος ή και απαιτητικός με τα πρόσωπα που συμβιώνεις. Τα νεύρα σου όμως οφείλόνται και στα οικονομικά που τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Σημαντικοί στόχοι για την πορεία σου θα ληφθούν προς το τέλος της εβδομάδας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί η απογοήτευση λόγω απόστασης που έχει δημιουργηθεί σε εσένα και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Δείξε προσοχή στις συναισθηματικές σου εξάρσεις γιατί έχεις την τάση να βλέπεις υπερβολικά κάποιες καταστάσεις

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Παρόλο που αγχώνεσαι για τα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα φέρουν μία νέα προοπτική. Τα οικονομικά σου είναι ασταθή ενώ είσαι σε εκνευρισμό με διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν αλλά και με γραφειοκρατικές υποθέσεις.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, είσαι όλο παρεξήγηση αυτή την εβδομάδα και έχεις την διάθεση να ξεσπάσεις, να τα πεις έξω από τα δόντια και να υπερασπιστείς το δίκιο σου! Δείξε προσοχή στα κουτσομπολιά που γίνονται τώρα εις βάρος σου και προσπάθησε να μην αφήνεις αιχμές για σχόλια, αλλά μην παίρνεις και τις μετρητοίς όλα όσα ακούς. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Κριού και από αυτή την θέση σου δίνει ένα νέο αέρα για σκέψη και επικοινωνία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κυριαρχεί το φλερτ, το παιχνίδι και η ανάγκη σου να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι... Οι επιθυμίες σου θα γίνουν πραγματικότητα αρκεί να μην μπλεχτείς αυτές τις μέρες σε λόγια, παράπονα και γκρίνιες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κόντρες στις συνεργασίες σου σε οδηγούν στην αυτονομία και την ανεξαρτησία... Σκέφτεσαι πώς μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως. Στα οικονομικά σου παίρνεις ανάσες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα φέρνει μαζί της την Πανσέληνο στο Ζυγό όπου εντείνει τις ανασφάλειες σου τόσο για τα οικονομικά όσο και για τα αισθηματικά. Οι θετικές όψεις του Ερμή από τους Ιχθύες με τον Δία και τον Πλούτωνα θα σε στηρίξουν ώστε να έχεις κάποιες θετικές εξελίξεις τόσο σε αισθηματικές υποθέσεις όσο και σε ζητήματα που συνδέονται με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δέχεσαι μηνύματα αυτή την εβδομάδα που σου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση στα αισθηματικά... Το άτομο που σε ενδιαφέρει θα εκφράσει τα συναισθήματά του προς εσένα και αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχει διαταρραχτεί το πρόγραμμά σου και υπάρχει αναστάτωση για ζητήματα που αφορούν την εργασία γεγονός που σου προκαλεί ανασφάλεια και οικονομική. Η αστάθει αυτή δεν θα κρατήσει για πολύ!

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, αυτή την εβδομάδα έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο σου όπου σε κάνει ιδαιίτερα ευσυγκίνητο αλλά και οξύθυμο αρκετές στιγμές. Νιώθεις ότι έχεις αδικηθεί, ότι πολλά έχουν μείνει πίσω και μπορώ να πω ότι θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου αυτές τις μέρες. Προσοχή στα καβγαδάκια με τους δικούς σου ανθρώπους! Στο τέλος της εβδομάδας το πέρασμα του Ερμή στον Κριό θα σε βοηθήσει να διελευκάνεις καλύτερα ζητήματα προσωπικών σχέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους και ο Άρης από τον Υδροχόο δίνουν ευκαιρίες για ερωτικά φλερτ και ανανέωση ... Ωστόσο αυτή την εβδομάδα μπορεί να βιάζεσαι να δεις εξελίξεις με αποτέλεσμα να λειτουργείς παρορμητικά Μην ζητάς παραπάνω από αυτά που μπορούν να σου δώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού, φέρνει ξαφνικά έξοδα που σε αποσυντονίζουν και σε αγχώνουν! Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για ζητήματα εργασιακά, θα σου προσφέρουν μία ικανοποίηση!

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα σε βρίσκει σε ένταση, η διάθεσή σου θα είναι εκρηκτική ενώ το τετράγωνο του Άρη από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο φέρνει διασπάσεις και ρήξεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Μεγαλύτερη προσοχή εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου που χρειάζεται να δείξεις πνεύμα συγκαταβατικότητας. Η Πανσέληνος στο Ζυγό εντείνει την ανάγκη σου για εσωστρέφεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιο ευνοημένος στα αισθηματικά σου θα σταθείς αυτή την εβδομάδα εσύ που είσαι γεννημένος στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού όπου θα έχεις πολύ όμορφα μηνύματα και επικοινωνίες που θα σε τονώσουν! Απωθημένα και παράπονα θα έχεις εσύ του 2ου δεκαημέρου, ενώ εσύ του 1ου δεκαημέρου προσοχή στις συγκρούσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εκνευρισμοί στις συνεργασίες σου είναι υπαρκτοί ενώ κάποιο άτομο με το οποίο εργάζεσαι μαζί θα φέρει την συνεργασία σας στα άκρα. Στα οικονομικά σου σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού διεγείρει τις επιθυμίες σου αλλά και την ανάγκη σου για φιλική δικτύωση! Η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου ανανεώνουν την αισθηματική σου ζωή, ενώ με τον Ερμή από τον Κριό τα φλερτ και οι ερωτικές επικοινωνίες είναι στα φόρτε τους! Σπουδαίες όμως είναι και οι ευκαιρίες για την ανάπτυξη των οικονομικών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η στιγμή που μπορείς να παίξεις, να επιβεβαιωθείς, να επικοινωνήσεις, να φλερτάρεις, να βρεις το χιούμορ σου και να ενθουσιαστείς μέσα από μία ερωτική επικοινωνία που σε βγάζει για τα καλά από την ρουτίνα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο που σε γεμίζει με εκνευρισμό και ένταση! Στα οικονομικά σου, θα παρουσιαστούν σταδιακά σημαντικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσα.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο Ζυγό, σου προκαλεί αναβρασμό για θέματα που συνδέονται με την καριέρα σου! Νιώθεις αβεβαιότητα ή ότι σε κάποια πράγματα έχεις αδικηθεί. Αυτό αφορά εσένα που είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου που θα χρειαστεί να ρίξεις τους τόνους. Εσύ που είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου υπάρχουν πιέσεις οικονομικές, ενώ εσύ που είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου τώρα είναι η στιγμή για επίλυση σημαντικών προβλημάτων που σε ταλάνιζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Δία και τον Πλούτωνα φέρνουν μία σημαντική επικοινωνία που όχι μόνο θα λύσει σημαντικά προβλήματα στα αισθηματικά σου αλλά θα σε βοηθήσει να νιώσεις περισσότερη σιγουριά για το αύριο μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα, θα σε βοηθήσουν στην μετέπειτα εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών σου υποθέσεων. Προσοχή στην Πανσέληνο που μπορεί να σε οδηγήσει σε έκρυθμες συμπεριφορές στα επαγγελματικά. Τα οικονομικά σου σε ζορίζουν, όμως με μία καλή διαχείριση θα τα καταφέρεις.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με τον Άρη από το ζώδιο σου να είσαι σε τετράγωνο μετ τον Ουρανό και αν είναι κάτι αυτό που σε χαρακτηρίζει είναι η επαναστατική σου διάθεση. Προσοχή στις συγκρούσεις με το περιβάλλον σου αλλά και με την διάθεσή σου να ξεσπάσεις και να πεις πράγματα που δεν τα πιστεύεις στην πραγματικότητα. Πιο άμεση επιρροή δέχεσαι από αυτή την όψη εσύ που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Πιο ευνοϊκές είναι οι συνθήκες της εβδομάδας για σένα που είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου που θα έχεις σημαντικές επαφές και προτάσεις. Εσύ που είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου αναμένεται να έχεις μία οικονομική εύνοια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα αποτελέσουν την διέξοδο για να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να νιώσεις όμορφα πράγματα αυτή την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη από τους Διδύμους μπορω να πω ότι μία σχέση αποτελεί αυτή την στιγμή το απάγκιο που σου συμπαραστέκεται και σε βοηθά να βλέπεις ότι σύντομα έρχονται όμορφες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συγκρούσεις αφορούν εσένα που είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου, η αστάθεια στα οικονομικά αφορά εσένα του 2ου δεκαημέρου ενώ εσύ που είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου μένεις ευχαριστημένος μέσα από μία επαγγελματική και οικονομική εξέλιξη.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Ζυγού, η οποία και εντείνει την ανασφάλειά σου για τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις προς τρίτους ή και τις γραφειοκρατικές σου υποθέσεις. Εσύ που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκαημέρο νιώθεις πιο έντονα αυτή την τάση αλλά και θα βρείς λύσεις. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού που επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου προκαλεί αναστατώσεις μέσα από επαγγελματικές ειδήσεις. Εσύ που είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου έχεις χαρούμενα νέα που σε ικανοποιούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι Ιχθύς του 2ου και 3ου δεκαημέρου μπορείς να αναμένεις μία βελτίωση στα αισθηματικά σου και θα σου φύγουν οι ανασφάλειες και οι αμφιβολίες. Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου προς το παρόν δεν υπάρχουν σπουδαίες εξελίξει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου μπορεί να είναι σε στασιμότητα και να νιώθεις μπλοκαρισμένος, όμως θα μπορέσεις εντέλει να έχεις θετικά μηνύματα που θα σου δώσουν χαρά. Στα οικονομικά σου η εβδομάδα είναι απαιτητική και αγχώδης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ