Quantcast

http://picasion.com/

Τα 7 σημάδια ότι μια Βεροιώτισα σε θέλει!

Αν και βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας και για πάνω από 30 ημέρες βρισκόμαστε κλεισμένοι στο σπίτι, καλό θα ήταν να οργανωθούμε λιγάκι ενόψει καλοκαιριού. Μετά από τόση κλεισούρα σίγουρα πολλοί θα ήταν εκείνοι που θα ήθελαν να φλερτάρουν και να πλησιάσουν το «ασθενές φύλλο». Κακά τα ψέματα, οι Βεροιώτισες θεωρούνται πολύπλοκες και απρόβλεπτες. Ωστόσο φαίνεται ότι και αυτές έχουν τα... αδύνατα σημεία τους. Σημάδια με τα οποία μας δείχνουν αν μας γουστάρουν πραγματικά! Ο «δαιμόνιος» δεν θα μπορούσε να αφήσει αβοήθητο τον αντρικό πληθυσμό. Συγκέντρωσε τα σημάδια και σας τα αποκαλύπτει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή:

1) Χαμογελάει ή γελάει πολύ

Άμα γελάει με το παραμικρό σου αστείο ακόμα και αν αυτό δεν είναι τόσο καλό, σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ένας λόγος που το κάνει. Είναι πολύ φανερό και θα το καταλάβετε με την μια, ότι η κοπέλα σας γουστάρει σίγουρα.

2) Σου πιάνει το χέρι

Εκεί που κάθεσαι και μιλάς με το κορίτσι, σου αγγίζει το χέρι. Εκεί θέλει να δείξει ότι είναι οικεία μαζί σου και σίγουρα σε έχει πολύ ψηλά στην υπόληψη της. Είναι ένας τρόπος να σου δείξει τα συναισθήματα της.


3)Βρίσκει λόγους να είναι κοντά σου

Άμα προσέξετε κάποια κοπέλα σε πάρτι να σας πλησιάζει όλο και πιο πολύ, σημαίνει ότι πιάσατε τζάκποτ. Σίγουρα σας γουστάρει και θέλει να κάνει κάτι μαζί σας. Είναι ακριβώς όπως οι μαγνήτες, που τραβιούνται μεταξύ τους.


4) Είναι γυρισμένη προς τα εσένα

Εκεί καταλαβαίνεις ότι θέλει να σε απολαύσει και για αυτό αλλάζει την θέση του σώματος της, ώστε να έχει καλύτερη θέα. Ουσιαστικά θέλει να σε απορροφήσει με αυτόν τον τρόπο, όσο καλύτερα γίνεται.


5) Να μην σταυρώνει τα πόδια

Οι γυναίκες με ανοιγμένα πόδια(μην πάει το μυαλό σας στο σ...ξ), είναι ανοικτές για σχέσεις και σίγουρα είναι ένα καλό σημάδι όταν το κάνουν. Από την άλλη τα σταυρωμένα πόδια, δείχνουν έναν τοίχο μπροστά σας.


6)Κοιτάει τα χείλη σου

Άμα καμιά φορά δειτε κάποια κοπέλα να σας κοιτάζει και αντιληφθείτε πως εκεί που έχει καρφωμένα τα μάτια της είναι τα χείλια σας, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Όχι μόνο της αρέσετε, αλλά σίγουρα θέλει να δοκιμάσει το πως φιλάτε!


7) Φτιάχνει τα μαλλιά της

Αυτό σίγουρα λέει κάτι, αφού μια κοπέλα το πράττει έχοντας αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Θα το κάνει επίσης για να φαίνεται ωραία μπροστά σου και εσύ να την δεις με άλλο μάτι.

11 σχόλια:

  1. Ερώτηση προς την/τον αρθρογράφο:
    Αυτές τις 7 διαπιστώσεις είναι πιστοποιημένες από κάποιον έγκριτο γυναικείο οργανισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΑΟΥΣΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει και άλλο ένα σημάδι :
    8) Σου ζητάει το Ε9 (αν είναι πολλές σελίδες),
    τότε σίγουρα θα περάσεις καλά, αν όχι την πάτησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το ε9 είναι χοντρό όπως και το άλλο να είσαι σιγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικά στη Βέροια ή και στο Ντράτσκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν τρώνε λουκούμι μαζί με τον καφέ? Επίσης ισχύει το ίδιο για όσες μένουν στην Ανοίξεως και το ίδιο για όσες μένουν στη Μπότσαρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ποιος σου είπε ότι εμείς θέλουμε τη Βεροιώτισα; Αν δεν έχει κορμί λαμπάδα, ότι και να κάνει σιγά μη γυρίσουμε να την κοιτάξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης που γίνεται πολύ συνωστισμός αυτό δεν βλέπω να ισχύει, εντελώς διαφορετικά τα κριτήρια των παντρεμένων στην αναζήτηση της ηδονής και του παράνομου sex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χοντρο πορτοφολι, πεσαν τα τοιχοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μπέλλα τί γνώμη έχει? Η Ιωαννίδου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Βεροιώτισσα, λόγω υπεροψίας, έχει ήδη αρχίσει να περνά την ώρα της μόνη, με γάτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ