Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σπάει τα κοντέρ ο «Βεροιώτης» - Ρεκόρ επισκεψιμότητας με νούμερα που «ζαλίζουν»

Σας ευχαριστούμε θερμά!
Υψηλές πτήσεις για το ενημερωτικό site που έχει αγαπηθεί από τους αναγνώστες όχι μόνο της Βέροιας και της Ημαθίας, αλλά και ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας. Οι επιδόσεις που καταγράφει το veriotis.gr στο Google analytics πραγματικά... «ζαλίζουν». Με

τους χρήστες να φτάνουν τους 40.000/μέρα και τις προβολές σελίδας συχνά να ξεπερνούν τις 150.000/μέρα, ο Βεροιώτης συγκαταλέγεται στους 5 πρώτους ενημερωτικούς ιστότοπους της Μακεδονίας και μέσα στα κορυφαία περιφερειακά ΜΜΕ της χώρας. Τον μήνα Μάρτιο οι επισκέψεις στη σελίδα μας ήταν 3.884.627 και οι αυτόνομοι χρήστες 297.336. Στην ενδεικτική κατάταξη του Alexa, το veriotis.gr καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή τη θέση 214 στην Ελλάδα μεταξύ όλων των ηλεκτρονικών διευθύνσεων!

Είναι ουσιαστικά μια ηθική επιβράβευση για όλη την συντακτική ομάδα του «Βεροιώτη», που καθημερινά δίνει τη μάχη της άμεσης ενημέρωσης. Πάντα στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ, σας μεταφέρουμε όλες τις κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές εξελίξεις.

Σε περιόδους κρίσης σαν αυτή που διανύουμε, η ανάγκη για ενημέρωση γίνεται επιτακτική. Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.

Συνεχίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ