Quantcast

http://picasion.com/

Singles, 14 χρόνια πριν!

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σωκράτης Πατσίκας. Ο ταλαντούχος ηθοποιός από τη Βέροια, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα, την ώρα που ξεσκόνιζε την τηλεόρασή του σπιτιού του, είδε τον εαυτό του στο MEGA από την σειρά Singles, πριν από 14 ολόκληρα χρόνια. Τηλεοπτικά επεισόδια που χτυπούσαν «κόκκινο» στα μηχανάκια της AGB και αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Άραγε ποιος μπορεί να ξεχάσει την Μάρω, την αθεράπευτα ρομαντική, τον Ορέστη, έναν ένθερμο υποστηρικτή της εργένικης ζωής, την Ράνια, που ήταν κυνική και μοναχική, την ανέμελη κι έξω καρδιά Λίλα, τον ντροπαλό Αρθούρο, τον μυστικοπαθή Σπύρο, την Σοφία κι τον Μίλτο που είχαν να παλέψουν με τους προσωπικούς τους δαίμονες... 
Οι έρωτες, οι απογοητεύσεις, οι περιπέτειες, οι φιλίες, η μοναξιά, η συντροφικότητα μια παρέας «μονάδων» που έγιναν παρέα, μια παρέα τόσο δεμένη και τόσο γοητευτική που μπήκαν στη ζωή μας για πολλά χρόνια. Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου του 2004, με το Γιώργο Φειδά να γράφει το σενάριο και τον Παναγιώτη Κράββα στη σκηνοθεσία. Η πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκε στις 10 Μαΐου του 2005 σε 21 επεισόδια. Η εγκυμοσύνη της ηθοποιού Μαρίας Σολωμού στο τέλος της πρώτης σεζόν, είχε ως αποτέλεσμα να ανασκευαστεί ο ρόλος της Ράνιας ως εγκύου και παρόλο που η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τελικά δεν προβλήθηκε την περίοδο 2005-2006. 
Τελικά ο δεύτερος κύκλος, με τίτλο Singles 2, έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου του 2006 με το πρωταγωνιστικό καστ να έχει υποστεί αλλαγές και τη σειρά να παρουσιάζει τη ζωή των κεντρικών ηρώων 4 χρόνια μετά ενώ σκηνοθέτης πλέον είναι ο Στέφανος Μπλάτσος. Ο δεύτερος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 6 Ιουνίου του 2007 σε 28 επεισόδια. Τη σεζόν 2007-2008 προβλήθηκαν οι δύο επόμενοι κύκλοι της σειράς. Ο τρίτος κύκλος, με τίτλο Singles 2 ½, έκανε πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου του 2007 ενώ ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2008 σε 11 επεισόδια. Ο τέταρτος και τελευταίος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα την ίδια σεζόν και συγκεκριμένα στις 6 Φεβρουαρίου του 2008, με τίτλο Singles 3. Η σειρά ολοκληρώθηκε οριστικά στις 11 Ιουνίου του 2008 στο 75ο επεισόδιο.

1 σχόλιο:

  1. Αυτος στα δεξια μοιαζει σε αυτον που ειναι στην τηλεοραση, φοβερο; ετσι;

    αδερφια ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ