Δείτε πότε θα πάρετε το 800άρι...

Δηλώσεις για το επίδομα των 800 ευρώ έκανε ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ διαβεβαίωσε ότι η περίμετρος των μέτρων εφόσον συνεχίζεται η κρίση του κορωνοϊού θα διευρυνθεί και για τον Μάιο και τον Ιούνιο, κοινώς υπάρχει από την κυβέρνηση σχέδιο
πληρωμής των 800 ευρώ και για τους επόμενους δύο μήνες. Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι έως την Παρασκευή, είχαν υποβάλλει αίτηση για να λάβουν τα 800 ευρώ περίπου 730.000 εργαζόμενοι και οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μπορεί να ξεπεράσουν τις 800.000. Όλος αυτός ο πληθυσμός, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, θα πληρωθεί στις 15 και στις 16 Απριλίου και γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να υπάρξει ακρίβεια στις ημερομηνίες. 

Ξεκινά τη Μεγάλη Εβδομάδα η ψηφιακή έκδοση συντάξεων

Ο υπουργός Εργασίας, ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά πιλοτικά το πρόγραμμα της ψηφιακής έκδοσης συντάξεων για δυο μεγάλες κατηγορίες συνταξιούχων. Χαρακτήρισε άθλο το όλο εγχείρημα και τόνισε ότι όχι μόνο δεν εγκαταλείφθηκε λόγω του κορωνοϊού, αλλά αντίθετα ξεκινά άμεσα πιλοτικά και τον Ιούνιο προγραμματίζεται «να πατηθεί το κουμπί της ψηφιακής σύνταξης και χιλιάδες συντάξεις θα βγουν αυθημερόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ