Quantcast

http://picasion.com/

Απίθανες προσφορές στο spoteam.gr για άθληση στο σπίτι ή στη γειτονιά σου!

Μπες στο e-shop της «Spot Team» spoteam.gr
➤Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 19€!

Η γυμναστική στο σπίτι, ένας σύντομος περίπατος ή η άθληση στη γειτονιά μας, είναι πλέον από τις λίγες αποδράσεις που έχουμε στην καθημερινότητά μας. Τα γυμναστήρια μπορεί να είναι
κλειστά αλλά ο περιορισμός της κυκλοφορίας δημιούργησε νέα δεδομένα, με όλο και περισσότερο κόσμο να βρίσκει διέξοδο σε μια αθλητική δραστηριότητα εντός ή εκτός σπιτιού. Η «Spot Team» μας βοηθάει να παραμείνουμε σε φόρμα... με στυλ, συνεχίζοντας τη λειτουργία της μέσω του e-shop! Αγοράστε on line, επώνυμα κομμάτια της ανδρικής, γυναικείας, παιδικής και βρεφικής κολεξιόν, των μεγαλύτερων εταιρειών αθλητικής και casual ένδυσης σε μοναδικές προσφορές! 
Μπείτε στο spoteam.gr και επωφεληθείτε από τις νέες προσφορές και επιπλέον:
- ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 19€!
- Επιπλέον έκπτωση 5% για παραγγελίες άνω των 70€!
- Επιπλέον έκπτωση 10% για παραγγελίες άνω των 120€!

Το e-shop της «Spot Team» λειτουργεί κανονικά χωρίς διακοπή, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Εξοπλιστείτε με τα κατάλληλα running ή training shoes, sneakers για τις καθημερινές casual εμφανίσεις, ένα ζευγάρι ανοιξιάτικες φόρμες, ένα άνετο και μοδάτο κολάν και t-shirt σε σχέδια που θα σας φτιάξουν τη διάθεση, βερμούδες και σορτς και ό,τι άλλο χρειαστείτε για τις αθλητικές σας δραστηριότητες. Βρείτε τα πάντα στο spoteam.gr και μη χάνετε χρόνο, παράγγειλε on line, εύκολα και γρήγορα και αθλήσου σπίτι και στη γειτονιά σου!



«Spot Team»
Τηλ.: 23310 61745
Shop Online: www.spoteam.gr
Facebook: Spot Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ