Quantcast

http://picasion.com/

Πότε θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό

Από τις 4 Μαΐου ξεκινά η σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Από τη Δευτέρα, οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να στέλνουν SMS ή να κάνουν βεβαιώσεις για τις μετακινήσεις τους εντός του νομού. Προς το παρόν, δεν επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλους νομούς. Η ημερομηνία που θα υπάρχει ολική απελευθέρωση της κυκλοφορίας από νομό σε νόμο, θα είναι η 18η Μαΐου, πάντα με γνώμονα την εξέλιξη της πανδημίας. Μέχρι τότε... υπομονή!

15 σχόλια:

  1. Ωραία, θα πηγαίνω Κυψέλη, Λευκάδια, στα Τουνελ, στο Κλειδί και μετά αναστροφή..έχει και παραδρομους για Πέλλα και Πιερία πολλούς αλλά τους κρατάω για το καλοκαίρι..αν πιστεύετε οτι θα ανοιξει 18 Μαίου η φάση τότε όλοι σας πλαναστε πλανην οικτρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια ΧΟΥΝΤΑΡΑ που έχουμε τώρα
    Δεν είχαμε κατά μερικούς ούτε
    Την χρυσή επταετία του μεγάλου ηγέτη
    Γεωργίου Παπαδοπουλου!
    Πλέον μεσα στα 10 χρόνια μνημονίων
    η μια κυβέρνηση ειναι πιο αχρηστη και
    πιο βαλτή απο την ΕΕ απο την αλλη.
    Ενα ματσο μαριονέτες κατευθυνόμενες
    απο το διευθυντήριο των Βρυξελλών.
    Και εχει νοητικά καθυστερημένους που
    Ψηφίζουν Αλέξη , κουλη , σαμαρα, φωφη, κουτσουμπα και ολους αυτους τους αστειους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονο τα τανκς θα σώσουν την κατάσταση...αλλά που!! και αυτοί βολεμένοι , ταϊσμένοι μέχρι σκασμού είναι..για τους καραβανάδες άστο..κρουασάν 0,50 λεπτά , καφές 0,30 , νερό 0,15 ( και αν πληρώνουν...) το καψιμί στην απογραφή πάντα ''πιστωτικό''.. δεν υπάρχει επιστροφή!!

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν έζησες τη Χούντα για να τα λες αυτά

      Διαγραφή
    3. Με συγχωρείτε. Είστε τέρμα βλαμμένος; Τη χούντα εξυμνείτε;

      Διαγραφή
  3. Ποια υπομονή? Τελιωσε η υπομονή γιατί πλέον ο κόσμος κατάλαβε ότι το δούλεμα πάει σύννεφο! Ξυπνήστε πριν είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΓΙΑ ΞΕΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΕΠΙΑΣΕ Η ΜΗΧΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λογικά πρέπει να είστε της λογικής σαν αυτή της Αγγλίας! Σε αυτή την περίπτωση όμως αν υπήρχε ίδια εξάπλωση σαν αυτή της Αγγλίας με αποτέλεσμα να πέθαινε κάποιο δικό σας άτομο θα είχατε κατηγορήσει πάλι την κυβέρνηση και το σύστημα. Ποιο θα ήταν άραγε για εσάς τους αναποφάσιστους το ιδανικό σενάριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἂν ἀναφέρεστε σέ μένα, δέν εἶμαι καθόλου ἀναποφάσιστος. Ἐξ ἀρχῆς εἶπα ὅτι τό κλείσιμο σχολείων, δημοσίων χώρων, ἐπιχειρήσεων καί ἐκκλησιῶν, (τό τελευταῖο κυρίως γιά πνευματικούς λόγους) εἶναι ἔγκλημα.

      Καί γιά ποιά ἐξάπλωσι μιλᾶτε; Εἶστε βέβαιος ὅτι ὁ συνολικός ἀριθμός τῶν θανάτων κατά μῆνα στό Ἡνωμένο Βασίλειο, στήν Ἰταλία ἢ στήν Ἱσπανία ὑπερβαίνει τόν συνολικό ἀριθμό τῶν περυσινῶν ἢ τῶν προπερυσινῶν π.χ. θανάτων, πρό κορωνοϊοῦ;

      Διαγραφή
  6. Και ακομα δεν ειδαμε τιποτααα...!! Τα καλυτερα ερχονται απο το φθινοπωρο κρατατε δυναμεις γιατι θα σαλταρουμε ολοι να το ξερετε και θα ειναι ακομα ποιο δυσκολα γιατι ο χειμωνας θα ειναι μεγαλος και θα ειμαστε φυλακη μεσα στο σπιτι μας και η λορδα μπετοβεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανῶς ἐξαιροῦνται οἱ μωαμεθανοί λαθρομετανάσται, τούς ὁποίους μεταφέρει ἡ ἴδια ἡ κυβέρνησι τοῦ ἀντιχρίστου Κούλη στήν ἠπειρωτική χώρα. Ἐκεῖνοι διανύουν ἑκατοντάδες χιλιόμετρα καί ναυτικά μίλια δαπάναις τῶν Ἑλληνικῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων! Ἐπίσης, προδήλως ἐξαιρεῖται τό τρομερό super-wow δίδυμο τῶν ἀφιονισμένων ἐκκλησιομάχων Τσιόδρα - Χαρδαλιᾶ. Καί ἐκεῖνοι μποροῦν νά ταξιδεύουν ἑκατοντάδες χιλιόμετρα, ἐξ Ἀθηνῶν πρός Λάρισαν καί Ξάνθην, π.χ.._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ όταν προσγειωθείς στο 2020 τα ξαναλέμε

      Διαγραφή
  8. Πόσο τραγικοί τελικά......
    Τραγικό Νο 1: Σχόλια απαράδεκτα που δείχνουν ανθρώπους χωρίς πολιτική παιδεία, χωρίς γνώσεις, έτοιμους να κρίνουν τους πάντες και τα πάντα κρυμμένοι πίσω από ανωνυμία.
    Τραγικό Νο 2: Ίσως ο Παπαδόπουλος να υπήρξε όντως μεγάλος ηγέτης για την χώρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει έστω και ένας λογικός και νοήμων άνθρωπος που εν έτη 2020 υποστηρίζει χούντες και δικτατορίες.
    Τραγικό Νο 3: Κρίνεται μία κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε για τον κοροναϊό σώζοντας χιλιάδες Έλληνες μιας και είμαστε η χώρα με τα λιγότερα κρούσματα σε Ευρώπη και τους λιγότερους θανάτους, μία χώρα που έχει εξυμνηθεί για την στάση της απέναντι στην πανδημία από το σύνολο του πλανήτη μέσω NY Times, London Timew, Guardian, Corierre de la Serra και πολλές άλλες έντυπες και όχι μόνο πηγές ενημέρωσης παγκόσμιου κύρους και αδυνατείται να ασκήσετε κριτική για τα πραγματικά πολιτικά ολισθήματα της κυβέρνησης είτε γιατί δεν τα γνωρίζεται καθώς δεν παρακολουθείται τις πολιτικές εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.
    Τραγικό Νο 4: Μέσα σε όλον τον ξενοφοβικό παραλογισμό, θρησκευτικό φανατισμό και εθνικιστική έξαρση ο άλλος κατηγορεί τον Τσιόρδα και τον Χαρδαλιά που τρέχουν όπου υπάρχουν κρούσματα, κάνοντας όντως μία σοβαρή και υπεύθυνη εργασία εν μέσω πανδημίας θεωρώντας πως θα έπρεπε τα μέτρα αποκλεισμού να ισχύουν και για τους κυβερνητικούς υπάλληλους που ασχολούνται με αυτή; Εντάξει όχι μόνο τραγικό και άστοχο αλλά και..... αφήνω τον χαρακτηρισμό στους νοήμονες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άφησε τους άγγελε! Ότι και να τους πεις αυτοί κάτι θα βρίσκουν για να λένε. Ο άλλος πιο πάνω μου μεταφράζει ως έγκλημα το κλείσιμο των δημοσιων χώρων, σχολείων κλπ ενώ αν δεν υπήρχαν αυτά τα μέτρα και έχανε την μάνα του από τον ιο θέλω να μαντέψεις τι θα έλεγε αυτή τη στιγμή για την κυβέρνηση. Απορώ με την λογική που έχουν πραγματικά και όπως βλέπεις ακόμα δεν μου έχει πει το ιδανικό σενάριο για αυτον. Φαίνεται ξέρουν μόνο να κατηγορούν και να λένε για χούντες και δικτατορίες. ΑΝΙΔΕΟΙ

      Διαγραφή
  9. Τσιόδρας πρίν καμμιά 20/αριά μέρες: ἡ μάσκα εἶναι ἀχρείαστη ἕως καί ἐπικίνδυνη.
    Τσιόδρας προχθές: ἡ μάσκα θά εἶναι ὑποχρεωτική καί θά πέφτῃ καί βαρύ πρόστιμο.
    Δημοσιογράφος νά τοῦ ζητήσῃ μία λογικὴ ἐξήγησι: κανείς.

    Ἀλλά καί οἱ σανοφάγοι πλῆθος! Μόνον πού δέν εὐγνωμονοῦν τούς ἐκκλησιομάχους γιατί μᾶς ἔσωσαν ἀπό... μετεωρῖτες καί ἀπό ἐξωγήινους._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ