Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρωτομαγιά με παραδοσιακά ψησίματα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Τηλ. παραγγελιών: 2331061683
Μπορεί φέτος η Πρωτομαγιά να είναι διαφορετική από κάθε άλλη φορά, καθώς δε θα γιορταστεί με εξόρμηση στη φύση ή στο χωριό, αλλά στο σπίτι και για τους πιο τυχερούς, στην αυλή. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τη γιορτάσουμε όπως πρέπει, με
τα παραδοσιακά ψησίματα και ας μην περιλαμβάνει λουλούδια και μεγάλη παρέα. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» συνεχίζει είναι έτοιμο για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς με όλα τα καλούδια του, για να υποδεχθούμε τον πιο όμορφο μήνα του χρόνου γευστικά.  Σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινές πανσέτες, μπριζόλες, χειροποίητα μπιφτέκια και σουτζουκάκια, κοντοσούβλια, λουκάνικα χειροποίητα μοσχοβολιστά, φιλέτα κοτόπουλο, κρέατα μαριναρισμένα, έτοιμα να μπουν στα κάρβουνα και να μας σπάσουν τη μύτη!

Κάντε σήμερα κιόλας τις παραγγελίες σας για το πρωτομαγιάτικο τραπέζι σας και κερδίστε άμεση εξυπηρέτηση, ασυναγώνιστες τιμές και πάνω από όλα ποιοτικά κρέατα για ιδανικό αποτέλεσμα.


Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» φέρνει την παραγγελία στην πόρτα μας!

Προστατεύστε τους εαυτούς σας και τα άτομα που αγαπάτε και αφήστε το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» να σας εξυπηρετήσει τις δύσκολες αυτές ημέρες, φέρνοντας την παραγγελία σας στον χώρο σας, φυσικά τηρώντας, όπως πάντα, όλα τα μέτρα μέτρα υγιεινής και προστασίας. Εσείς απλά κάντε την παραγγελία σας στο ☎️2331061683.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ