Quantcast

http://picasion.com/

Χαμηλές τιμές σε ξενοδοχεία της Κατερίνης

Πακέτα διακοπών σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές σε ελληνικούς προορισμούς για το καλοκαίρι προσφέρουν σε ξένους τουρίστες ταξιδιωτικά πρακτορεία της Κεντρικής Ευρώπης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μεγαλοεταιρείες που δελεάζουν το κοινό με σούπερ προσφορές και σε άλλες εποχές θα έμοιαζαν εξωπραγματικές. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα tornosnews που ασχολείται με τα τουριστικά θέματα, αναφέρει πρωτοβουλία τουριστικού γραφείου της Ρουμανίας και προσφορά του (στους πολίτες της Ρουμανίας) για να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές στη Κατερίνη. Ξενοδοχεία και βίλες στην Πιερία κυμαίνονται σε τιμές «σοκ». Ενδεικτικά αναφέρουμε πως υπάρχουν τιμές για 7 διανυκτερεύσεις, οι οποίες ξεκινούν από τα 59 έως 99 ευρώ στην Κατερίνη. Πάντως, είναι ακόμη πολύ νωρίς, για να διαμορφώσουμε εικόνα, για το πως θα εξελιχθεί η φετινή καλοκαιρινή περίοδος, μετά την εποχή της καραντίνας. Ίδωμεν...

8 σχόλια:

  1. Στροφή στους Έλληνες. Επιτέλους θα γλυτώσουμε από τους γυφτοσκοπιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μη μου πείτε ότι έπεσε η τιμή στα ξενοδοχεία τώρα να δείτε τι θα γίνει κ στο διαταυτα είναι χαμηλή τιμή τα 99 ευρώ που στην Κατερίνη; Κοροιδευομαστε με 100 ευρώ μπορείς κ σε νησί να πας αν τελικά μπορέσεις κ πας γιατί δεν θα υπάρχει ούτε ευρώ εκτός κ αρχίσουν οι τράπεζες τα διακοποδανεια κ το χειμώνα θα τρέχουμε κ δεν θα φτάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ Κ ΠΕΡΥΣΙ.Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 59 ΜΕ 99 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 7 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 8,5 ΜΕ 14 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗ ΜΕΡΑ!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα χρόνια, η τακτική των ξενοδοχείων και των τουριστικών καταλυμάτων ήταν εναντίον των διακοπών του Έλληνα. Επειδή οι περισσότερες επιχειρήσεις και τα εργοστάσια στην Ελλάδα κλείνουν τον Αύγουστο, αναγκαστικά τότε δίνονται και οι καλοκαιρινές άδειες στους εργαζόμενους. Οι ξενοδόχοι όμως, σκεπτόμενοι πονηρά, ανέβαζαν τις τιμές τους μιάμιση φορά πάνω τον μήνα Αύγουστο, γιατί ήξεραν ότι ο Έλληνας αναγκαστικά εκείνη την περίοδο θα κάνει διακοπές. Οπότε, λόγω κόστους αλλά και οικονομικής αδυναμίας, μας οδήγησαν να κόβουμε κάθε χρόνο και από μια ημέρα διακοπών. Έτσι, οι 15 ημέρες πριν από 30 χρόνια έγιναν στις μέρες μας 4 ή 5 και σε πολλές περιπτώσεις και 0. Τώρα που θίγεται ο κλάδος τους και οι επιχειρήσεις τους φταίω εγώ που δεν τους λυπάμαι; Γιατί άλλο πράγμα είναι να κατανοείς το πρόβλημά τους και άλλο να τους λυπάσαι. Αυτοί δε με λυπήθηκαν ποτέ. Ας περιμένουν τώρα τους ξένους τουρίστες, που τους έχουν πάντα στα όπα όπα, για να ρεφάρουν. Εγώ δεν ξοδεύω τα λεφτά μου σε υπερτιμημένες παροχές για να βγάλουν κάποιοι τα σπασμένα του κορονωιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η Ελληνικος τουρισμός περίμενε εσένα να πας διακοπές τον Αύγουστο,για να τα κονομησει ,θα βοσκούσανν ακόμη τραγια στη Ψαρρού στη Μύκονο και στη κεντρική πλατεία στα Φηρά θα απλωναν τραχανά για τον χειμώνα.Η Ελλάδα έχει ένα προϊόν που την έχει κάνει γνωστή παγκόσμια σαν τουριστικός προορισμός.Το προηγουμενο που την έκανε γνωστή ήταν πριν 2.500 χρόνια ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης.Το που θα κάνεις εσύ μπάνιο Βαγγέλα δεν ενδιαφέρει κανένα εκτός από την γυναίκα και τα παιδιά σου.Και μην έχεις στο εμπορικο μυαλό σου τη Λεπτοκαρυά και τα Μουδανιά,είναι η τουριστική βιομηχανία που ακους στην TV ειναι στα νησιά εδώ είναι φιλικατζηδες.

      Διαγραφή
  6. Αν θέλω να κάνω μπάνιο σε λασπόνερα υπάρχουν και "σπά" με λασπόλουτρα, τα οποία είναι ωφέλιμα. Το να βουτάς στη χαβούζα του θερμαϊκού, όπου εκβάλουν πολλά ποτάμια, και η θάλασσα είναι πολύ ρηχή, η άμμος ρυπαρή- δεν νομίζω να είναι πολύ υγειές. Εξάλλου μπορούμε να πάμε αυθημερόν στην Πιερία, χωρίς να ταΐζουμε τους άπληστους Πιερείς ξενοδόχους, με τα υπερεκτιμημένα ξενοδοχεία τους. Ας περιμένουν τους Σλάβους να τους ταΐσουν, οι οποίοι τα αγνοούν όλα αυτά. (ξύπνησαν κι αυτοί τελευταία και πηγαίνουν σε Χαλκιδική και νησιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξύπνιοι ήταν πριν καταλάβεις την διαφορά ποταμιού- θάλασσας.Τα 80-100 ευρώ τη βραδιά δε πληρώνουν,επειδή δε κοιμούνται.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ