Οι ομάδες της Α2 δεν θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Οι παίκτες των ομάδων της Α2 συγκέντρωσαν, μαζί με τη βοήθεια του ΠΣΑΚ, υπογραφές με τις οποίες ζητούν να επιστρέψουν στα παρκέ ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019/20, ωστόσο οι πρόεδροι είχαν το απόγευμα της Τετάρτης τηλεδιάσκεψη στη διάρκεια της οποίας γράφτηκε ουσιαστικά ο επίλογος της χρονιάς. Όλοι ήταν υπέρ της άποψης να μη συνεχιστεί το πρωτάθλημα (στο οποίο ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης ήταν σχεδόν δεδομένος πρωταθλητής), καθώς εξήγησαν ότι έχουν υποστεί σημαντική οικονομική ζημιά από την πανδημία του κορωνοϊού. 

Εκτός αυτού, άπαντες συμφώνησαν να αιτηθούν επιχορήγηση για την περίοδο 2020/21 που φαίνεται πως θα είναι ακόμη δυσκολότερη, ενώ προς το παρόν ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί με τις ανόδους στην Α1 και τους υποβιβασμούς στη Β' Εθνική. Η μπάλα βρίσκεται και σε αυτή την περίπτωση στο γήπεδο της ΕΟΚ και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Να θυμίσουμε πως παρόμοια θέση για μη συνέχιση του πρωταθλήματος έχει και ο Φίλιππος Βέροιας, με τον Ηλία Λαζό και τον Δημήτρη Γκίμα να εκφράζονται δημοσίως για το συγκεκριμένο θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ