Quantcast

http://picasion.com/

Πλιόγκας από το Νοσοκομείο Βέροιας: «Το φως νίκησε!»

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας βρέθηκε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ο Ηλίας Πλιόγκας. Ο Γιαννιτσιώτης διοικητής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια συμβολική εικόνα που απεικονίζει τρεις σημαίες (του Ε.Σ.Υ., της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης) με της εξής λεζάντα:
«Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά! Το Φως νίκησε! Υγεία, δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία!». Στη συνέχεια, βρέθηκε στα υγειονομικά τμήματα του Νοσοκομείου που εφημέρευαν, όπου και αντάλλαξε θερμές ευχές με τους εργαζόμενους, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

6 σχόλια:

  1. Τι ξέρει από την έρημο αυτός που δεν κοιτάζει τίποτε άλλο από έναν κόκκο άμμου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπιζω τουλαχιστον να μην ταυτιστει καποια στιγμη με το "φως" .
    Παντως ας του πει καποιος οτι τα χειροκροτηματα του κοσμου δεν ηταν για αυτον αλλα για τους γιατρους και τους νοσηλευτες.
    Ετσι για να τα ξεκαθαριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O kaliteros dioikitis...Sinexiste to ergo sas.polla sixaritiria ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρίς σχόλια! Γιατί αν πω θα πω πολλά και δεν είναι ώρα, που νομίζει ότι οι γιατροί που έχει στο νοσοκομείο είναι στην πρώτη γραμμή! Από πρόσφατη εμπειρία δική μου οι γιατροί στο νοσοκομείο μας είναι για να τους πάρεις τα πτυχία! (Να μην σχολιάσω χειρότερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς δεν έχουμε κρούσματα στην Ημαθία γιατί αν πέφταμε στα χέρια τους μαύρο φιδι θα μας ετρωγε.Ευχομαι να μην ξαναπεράσουμε την πόρτα του Γ.Ν.Βεροιας

      Διαγραφή
  5. Τό μπλέ πανί μέ τ' ἀστέρια ἡ σημαία τοῦ τσίρκο Medrano εἶναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ