Quantcast

http://picasion.com/

Κάνοντας παρέα την εποχή του κορωνοϊού

Στο όρθιο και με αποστάσεις ασφαλείας
Τετάρτη πρωί σε κάποια γειτονιά της Βέροιας. Πέντε φίλοι τα λένε κάπου απόμερα, σε ένα πεζοδρόμιο. Ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις των Τσιόδρα - Χαρδαλιά, κρατώντας δηλαδή τις προβλεπόμενες μεταξύ τους αποστάσεις ασφαλείας και
τηρώντας τον μέγιστο αριθμό ατόμων που προβλέπεται για υπαίθριες συναθροίσεις, τα λένε στο όρθιο και σε ετοιμότητα, αν προκύψει ανάγκη... σωματικής άσκησης! Ο ιός, η καραντίνα, τα μέτρα, η ανησυχία για την οικονομία και κανένα αστειάκι για τα SMS και τον εγκλεισμό... συζητήσεις για να περνάει λίγο η ώρα και να μη «σκουριάζουν» οι κοινωνικές επαφές. Μετράνε μέρες μέχρι να τα ξαναπούν και πάλι στο καφενείο, με κανένα τσιπουράκι, να γελάσουν, να γκρινιάξουν, τα τσακωθούν λίγο βρε αδερφέ, όπως παλιά, όπως... κανονικά!


2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή τους έχω δει δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα περιγράφετε. Δίπλα δίπλα είναι κ κάποιες φορές μαζεύονται πολλοί. Αλλά δεν αντέχει άλλο ο κόσμος τον εγκλεισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ