Quantcast

http://picasion.com/

Πάσχα εντός των... τειχών έκαναν οι Ημαθιώτες - Πόσα πρόστιμα έπεσαν το Σαββατοκύριακο;

Σε εφαρμογή βρίσκονται τα μέτρα της Αστυνομίας που ξεκίνησαν από τις 9 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και θα ισχύουν μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα, με πρόστιμα «φωτιά» στους παραβάτες οδηγούς που θα επιχειρήσουν να μετακινηθούν καταχρηστικά εντός και εκτός Ημαθίας. Τα μπλόκα και οι περιπολίες της Αστυνομίας εντός των πόλεων και των χωριών της Ημαθίας το βράδυ της Ανάστασης αλλά και στους δρόμους που οδηγούν εκτός αστικού ιστού, ειδικά από την Κυριακή του Πάσχα το πρωί, ήταν αυξημένα, για την αποτροπή μετακίνησης, για τον εντοπισμό των απείθαρχων. Η εικόνα της Βέροιας το βράδυ της Ανάστασης, με τους ερημωμένους δρόμους, έδειξε πως οι πολίτες αποφάσισαν να συμβιβαστούν με τα όσα συμβαίνουν και να τηρήσουν τα μέτρα. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο Μ. Σάββατο, μέχρι και τις 9 το βράδυ, βεβαιώθηκαν στην Ημαθία 36 παραβάσεις πεζών και οδηγών, στους οποίους επιβλήθηκαν και τα αντίστοιχα πρόστιμα των 150€. Παράλληλα, εντοπίστηκαν 2 οχήματα που επιχείρησαν να μετακινηθούν εκτός της Ημαθίας, στους οδηγούς των οποίων επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300€ και η αφαίρεση πινακίδων για 60 ημέρες.

Υποδειγματικοί οι Ημαθιώτες την Κυριακή του Πάσχα
Από το βράδυ του Μ. Σαββάτου και την Κυριακή του Πάσχα, φαίνεται πως οι Ημαθιώτες, για τον φόβο των Ιουδαίων, καθώς «ενεργοποιήθηκε» ο διπλασιασμός του προστίμου σε οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση ακόμα και εντός νομού, έμειναν σπίτι για το τραπέζι της Λαμπρής. Η Αστυνομία ήταν επί ποδός από νωρίς το πρωί στους οδικούς άξονες που οδηγούν στα χωριά της Ημαθίας, πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους. Οι Ημαθιώτες αποδείχθηκαν υποδειγματικοί, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.grη ημερήσια αναφορά παραβάσεων ήταν μηδενική για τα «300άρια», δηλαδή για οχήματα που... ξεστράτισαν. 

Ωστόσο, βεβαιώθηκαν 9 παραβάσεις σε πεζούς που δεν διέθεταν τις απαραίτητες βεβαιώσεις ή SMS για κατ' εξαίρεση μετακίνηση και τους επιβλήθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150€.

4 σχόλια:

  1. Στά χριστιανικά κράτη, τήν Κυριακή τῆς Λαμπροφόρου Ἀναστάσεως τοῦ Κυρίου, διά τό αἰνέσιμον τῆς ἡμέρας, ἤδη ἀπό τάς παραμονάς, χαρίζονται οἱ ποινές γιά πταίσματα καί παραβάσεις. Στό ἀντίχριστο καθεστώς τοῦ Κούλη ἐπιβάλλονται πρόστιμα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεροιώτη άλλαξε το και καν'το Ημαθιωτης,δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται σε όλο το Νομό ,για την πόλη μας θέλουμε να μαθαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πεστα χρυσοστομε αισχος στο μπουρδέλο το κρατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ