Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»: Από το κτήμα μας... στο πιάτο σας!

Προϊόντα δικής μας παραγωγής με σπιτική ποιότητα
Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στο Τσερμένι, ετοιμάζεται να υποδεχθεί το καλοκαίρι με προϊόντα δικής του παραγωγής, πάντα ολόφρεσκα και προπάντων στις καλύτερες ποιότητες και
τιμές! Επισκεφθείτε το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» στη Μάρκου Μπότσαρη 51 και θα βρείτε καθημερινά, ολόφρεσκα ζαρζαβατικά που καλλιεργούν στο κτήμα τους με φροντίδα και μεράκι και προπάντων με μεγάλη προσοχή, δίνοντας έτσι πάντα τη φρεσκάδα τους και την ποιότητα τους στους πελάτες τους και φυσικά στις χαμηλότερες τιμές.
Οι παραγωγές «Μανουσαρίδη» ποτίζονται και καθαρίζονται με πόσιμο νερό από τις Σαραντόβρυσες, διατηρώντας έτσι στα προϊόντα άριστη ποιότητα. Τα ζαρζαβατικά συλλέγονται και έρχονται στο οπωροπαντοπωλείο ολόφρεσκα και περιποιημένα, για να φτάσουν στο πιάτο μας νόστιμα και με σπιτική ποιότητα. Τα υπόλοιπα προϊόντα, μη παραγωγής τους, ελέγχονται σχολαστικά και αυστηρά πριν μπουν στο κατάστημα, για να είναι όλα διαλεχτά και προσεγμένα.


Ελάτε λοιπόν στο κατάστημα «Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδης» στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51 και γεμίστε το τραπέζι της οικογένειά σας με ολόφρεσκα λαχανικά και φρούτα διαλεχτά, πάντα στις καλύτερες τιμές!

Η καθημερινή μας στάση

Πέρα από εκλεκτή μαναβική θα βρείτε και άλλα τρόφιμα και προϊόντα, όπως ξηρούς καρπούς, παγωτίνια κιλού, προϊόντα ψυγείου, ποτά, αναψυκτικά, ψιλικά και μεγάλη ποικιλία σε είδη μπακαλικής. Με τέτοια ποικιλία και τέτοιες τιμές, το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» έχει γίνει η καθημερινή μας στάση!

Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742
Βρείτε μας στο facebook: Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδης

Δείτε φωτογραφίες από τη νέα παραγωγή «Μανουσαρίδη» που μεγαλώνει στο κτήμα στη Βέροια:

Κολοκυθάκια, μελιτζάνες μακρουλές, φλάσκες και τσακώνικες, πιπεριές φλωρίνης, γεμιστές, για τηγάνι και καυτερές, ντομάτες ekstasis, αγγούρια και καυτερές. 
Ενώ ήδη όλο το χειμώνα θα βρούμε στο οπωροπαντοπωλείο, μαρούλια σγουρά και κρεμμυδάκια από τη κτήμα μας... στο πιάτο σας!


Δείτε φωτογραφίες από το οπωροπαντοπωλείο στη Μάρκου Μπότσαρη 51:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ