Quantcast

http://picasion.com/

Το Πασχαλινό τραπέζι περνάει και φέτος από το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»

Προϊόντα δικής μας παραγωγής!
Ξεκινάτε τις προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι; Φτιάξτε τη λίστα σας και επισκεφθείτε το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης», στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 51, για τα ψώνια σας. Θα βρείτε ολόφρεσκα ζαρζαβατικά δικής μας παραγωγής μας, που τα
καλλιεργούμε στο κτήμα μας με φροντίδα και μεράκι και προπάντων με μεγάλη προσοχή, δίνοντας έτσι πάντα τη φρεσκάδα τους και την ποιότητα τους στους πελάτες μας... Τα συλλέγουμε και τα φέρνουμε καθημερινά, ολόφρεσκα και περιποιημένα στο οπωροπαντοπωλείο μας και τα προσφέρουμε στις χαμηλότερες τιμές! Τα υπόλοιπα προϊόντα, μη παραγωγής μας, ελέγχονται σχολαστικά και αυστηρά πριν μπουν στο κατάστημά μας, για να είναι όλα διαλεχτά και προσεγμένα.

Η καθημερινή μας στάση
Πέρα από εκλεκτή μαναβική θα βρείτε και άλλα τρόφιμα και προϊόντα, όπως ξηρούς καρπούς, παγωτίνια κιλού, προϊόντα ψυγείου, ποτά, αναψυκτικά, ψιλικά και μεγάλη ποικιλία σε είδη μπακαλικής. Με τέτοια ποικιλία και τέτοιες τιμές, το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» έχει γίνει η καθημερινή μας στάση!

Το Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης» σας εύχεται Καλή Ανάσταση!


Οπωροπαντοπωλείο «Μανουσαρίδης»
Μάρκου Μπότσαρη 51, Βέροια
Τηλ. 2331400742
Βρείτε μας στο facebook: Οπωροπαντοπωλείο Μανουσαρίδης
























Δείτε βίντεο από το κατάστημά μας:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ