Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έφτασαν τους 100 οι νεκροί - Κατέληξε 84χρονος στο Αττικόν

Στους 100 ανέρχονται οι νεκροί στη χώρα μας από τον κορωνοϊό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες κατέληξε ένας ηλικιωμένος στο νοσοκομείο «Αττικόν». Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 84 ετών που νοσηλευόταν διασωληνωμένος και έχασε τη μάχη το απόγευμα της Δευτέρας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών το τελευταίο 24ωρο σε 2 και τον συνολικό αριθμό νεκρών στην Ελλάδας στους 100. Νωρίτερα, στην ενημέρωση που πραγματοποίησε ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, είχε αναφέρει πως 73 ήταν οι συμπολίτες μας που είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με τις 17 ναι είναι γυναίκες και οι 56 άνδρες, με το 71% να έχει υποκείμενο νόσημα. 

2 σχόλια:

  1. Ὅσῳ δέν μνημονεύεται ὁ ἀριθμός τῶν νεκρῶν πέρυσι τέτοια ἐποχή, οὐδέν νόημα ἔχει ἡ ἀνακοίνωσις τῶν νῦν θνῃσκόντων._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει πια με αυτό το ψέμα των νεκρών. Ξέρουμε, όλα γίνονται για το εμβόλιο. Αν τολμάτε, δίπλα στον Τσιόρδα να είναι και η Γιαμαρέλου, δηλαδή τον μαθητή με την καθηγήτριά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ