Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπλόκα παντού για τους «αντάρτες» του Πάσχα - Τί λέει ο Χρυσοχοΐδης

Αυστηρότερα μέτρα στην μετακίνηση για το Πάσχα, ανακοίνωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ότι μπορεί να υπάρξουν ώστε να αναχαιτιστεί η πανδημία του κορωνοϊού. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις ημέρες του Πάσχα. Καταρχάς, αναφέρθηκε σε επίδοξους ταξιδιώτες που μπορεί να υπάρξουν κατά την εορταστική περίοδο και τόνισε ότι δεν θα γίνουν δεκτοί στην επαρχία από τους κατοίκους «όχι για λόγους ρατσισμού, αλλά λόγους ασφάλειας». Ακόμη, πρόσθεσε πως θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα από την αστυνομία, όπως περισσότεροι τακτικοί έλεγχοι και μπλόκα. Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, τι θα γίνει σε περίπτωση που εντοπιστούν πολλά άτομα που θα προσπαθήσουν να σπάσουν την καραντίνα, είπε ότι «όλα τα πράγματα είναι στο τραπέζι για πιο αυστηρά μέτρα».

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι μια έξοδος την περίοδο του Πάσχα και δη στα μικρά χωριά ή τα νησιά, είναι καταστροφικό. «Όλεθρος σε μικρές κοινωνίες να πάνε άτομα από αστικά κέντρα και δε τα μεγάλα. Στόχος μας είναι να προστατέψουμε τα μικρά νησιά και χωριά που δεν έχουν κρούσματα και είναι εύθραυστη η υγεία εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισήμανε πως η Πολιτεία ότι έπραξε αποδείχθηκε σωστό και δεν πρόκειται «να αλλάξει η συνταγή» των μέτρων. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι οι Έλληνες είναι αξιέπαινοι, καθώς έκαναν αυτό που έπρεπε και δήλωσε ότι «οι αστυνομικοί είναι οι μικροί ήρωες της εποχής μας».
Εκκλησίες

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε και για τις εκκλησίες. Σύμφωνα με τον υπουργό, οι ναοί θα είναι κλειστοί, έπειτα και από την απόφαση της Ιεράς Συνόδου. Επίσης, στην εκκλησία επιτρέπεται να παρευρίσκονται μόνο οι ιερείς, οι ψάλτες και το διοικητικό προσωπικό, όχι όμως οι πιστοί.

«Η πίστη είναι προσωπική απόφαση του καθενός, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε όλεθρο», υπογράμμισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Παράλληλα, είπε πως οι πιστοί θα κάνουν το καθήκον τους, απέναντι σε όλους, ενώ το να γιορτάσει κάποιος το Πάσχα σπίτι του, είναι μια οικογενειακή και εθνική άσκηση ευθύνης.

3 σχόλια:

  1. Ααααα... έτσι εξηγείται:H πολύ πίστη στο ΠΑΣΟΚ θα τον οδηγούσε σε όλεθρο γι' αυτό το γύρισε και έγινε τελικά υπουργός του Μητσοτάκη. Ρε τι βλέπουν τα ματάκια μας και τι ακούν τα αυτάκια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΚΑΙ ΣΜΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ή ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά ἀπό λίγο καιρό θά μᾶς 'πῇ πάλι ὅτι δέν διάβασε τί ἐστί ἴωσις κορωνοϊοῦ ὅταν ὑπέγραφε τά ἀντιχριστιανικά, ἀντισυνταγματικά μέτρα μέ πρόσχημα τήν καταπολέμησί του, ἀλλά ἐμπιστεύτηκε τό... δαιμόνιο τῶν διδύμων ἐκ Χάρφαρντ (Κούλη - Τσιόδρα);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ