Quantcast

http://picasion.com/

Αναστάτωση στο Νοσοκομείο Κοζάνης: Δύο νοσηλεύτριες θετικές στον κορωνοϊό

Θετικές στον κορωνοϊό 2 γυναίκες βοηθοί θαλάμου στην παθολογική κλινική στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Είχαν έρθει σε επαφή με την 36χρονη νοσηλεύτρια που νοσεί από κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι δύο γυναίκες δεν νοσηλεύονται αλλά στο νοσοκομείο επικρατεί αναστάτωση, καθώς οι εργαζόμενοι ζητούν να ληφθεί δείγμα για εξέταση από όλο το προσωπικό της παθολογικής κλινικής. Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο νοσηλεύονται με κορωνοϊό 8 ασθενείς και 5 ύποπτα περιστατικά, για τα οποία αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων. Κανείς δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση. Την Τρίτη 2 άτομα που νοσηλεύονταν με κορωνοϊό πήραν εξιτήριο.

Νέο κρούσμα στο χωριό Δροσάτο του Κιλκίς

Ένας 78χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, είναι το νέο κρούσμα του κορωνοϊού στο χωριό Δροσάτο του Κιλκίς.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ