Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! Μαθητές της Νάουσας έδωσαν τα λεφτά της εκδρομής, σε παιδί που πάσχει από λευχαιμία!

Έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην τράπεζα - Μπορείς να βοηθήσεις;
Σε μια αξιέπαινη πράξη προέβησαν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Νάουσας, που αποδεικνύει το μέγεθος της ανθρωπιάς που τους διακρίνει. Πιο συγκεκριμένα, δώρισαν όλα τα λεφτά της εκδρομής τους που ακυρώθηκε λόγω
κορωνοϊού, σ' έναν συμμαθητή τους που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια. Ο Γιώργος, είναι ένα ψηλόλιγνο παλικάρι, ντροπαλό και ευγενικό. Έχει άλλα 4 αδέρφια. Είναι μαθητής της Α΄Λυκείου, στο ΕΠΑΛ Νάουσας και παλεύει από πέρυσι με τη λευχαιμία. Δυστυχώς, τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας είναι πολύ μεγάλα. Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου της Ηρωικής Πόλης, οι οποίοι δεν πήγαν εκδρομή, εξαιτίας της καραντίνας, πήραν την απόφαση να δώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα στον 16χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η φιλότιμη πράξη τους βρήκε αρκετούς μιμητές με αποτέλεσμα η πλειοψηφία της Νάουσας να έχει κινητοποιηθεί. «Ευχόμαστε μ' όλη μας την καρδιά να γίνει καλά και να τον ξαναδούμε να παίζει χαρούμενος ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι νεαροί μαθητές.

Ο λογαριασμός τράπεζας που ανοίχτηκε είναι ο εξής:

Τραπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5244095644052
ΙΒΑΝ GR9201722440005244095644052
BIC: PIRBGRAA
Όνομα δικαιούχου: ΚΑΛΑΙΤΣΕΒ ΓΙΩΡΓΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Γιωργο σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.μονο αυτός που το περνάει το καταλαβαίνει.μακαρι όσοι πιο πολύ να γίνουν δότες μυελού των οστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ