Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάσκες, γάντια και υγειονομικό υλικό παρέλαβαν Νοσοκομείο, Αστυνομία και Πυροσβεστική

Υγειονομικό υλικό και είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε στο νοσοκομείο Βέροιας, στην Αστυνομική Διεύθυνση και στην πυροσβεστική, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης. Το υλικό προμηθεύτηκε η Π.Ε. Ημαθίας μέσω της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σε
υλοποίηση αντίστοιχης πρωτοβουλίας του περιφερειάρχη. Η διανομή περιλάμβανε 15.000 μάσκες προσώπου, 10.000 γάντια προστασίας και μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών υγρών, υλικών υγιεινής και απολύμανσης και γίνεται με τη συνεργασία της 3ης ΥΠΕ Κ. Μακεδονίας.
Παρόμοιες αποστολές φορτίων, θα ακολουθήσουν για την Ημαθία και στο προσεχές διάστημα. Η παράδοση στο νοσοκομείο έγινε παρουσία του διοικητή Ηλία Πλιόγκα και του διευθυντή του ΕΚΑΒ, Σταμάτη Ιωάννου. Στην Αστυνομική Διεύθυνση παρουσία του αστυνομικού διευθυντή, Διονύση Κούγκα, στελεχών της διεύθυνσης και εκπροσώπων των αστυνομικών υπαλλήλων. 
Και στην πυροσβεστική παρουσία του διοικητή, Νίκου Παλαμούτη και στελεχών της υπηρεσίες. Την Παρασκευή θα γίνει αντίστοιχη παράδοση υλικού και στη νοσοκομειακή μονάδα Νάουσας, ενώ θα διανεμηθεί υλικό και στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ