Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθημερινές live μαγειρικές με τον Chef του «12 γράδα» Ιωάννη Σαμούκα

Μένουμε σπίτι και ταξιδεύουμε μαγειρικά στις κουζίνες του κόσμου με 7 συνταγές
Ένα νέο χόμπι φαίνεται πως... ξεπήδησε από μέσα μας την περίοδο της καραντίνας. Πέρα από τη γυμναστική και τις σειρές στη συνδρομητική, πολλοί είναι αυτοί που τις τελευταίες ημέρες ανακάλυψαν και τη χαρά της κουζίνας, κατακλύζοντας μάλιστα τα social media με άπειρες φωτογραφίες από φαγητά και γλυκά. Θέλετε να εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο με ξεχωριστές συνταγές; Ε τότε βάλτε τον chef του «12 γράδα» στην κουζίνα σας! 
Κάθε απόγευμα στις 17:30, ο Γιάννης Σαμούκας μαγειρεύει από την κουζίνα του σπιτιού του, με το βίντεο να προβάλλεται live μέσω της σελίδας του Χώρου Τεχνών στο facebook (εδώ). Το βίντεο με τη συνταγή θα παραμένει στη σελίδα για προβολή και αργότερα. Κάθε μέρα και μια διαφορετική συνταγή. Κάθε μέρα και ένα ταξίδι σε διαφορετικές κουζίνες του κόσμου! 
Η πρεμιέρα έγινε σήμερα το απόγευμα με Ελλάδα, με τον βεροιώτη chef να μαγειρεύει καλαμάρια γεμιστά με ρεβίθια και σπανάκι. Τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα έχει ποντιακή κουζίνα, μεσανατολική, ιταλική, ινδική, γαλλική και το Μ. Σάββατο κλείνουμε ελληνικά, με το αρνάκι της Λαμπρής! 

Πρόγραμμα

• Δευτέρα 13/4
Εναλλακτικό πιροσκί - ποντιακή κουζίνα
• Τρίτη 14/4
Φαλάφελ - Μ. Ανατολή
• Τετάρτη 15/4
Γαριδομακαρονάδα αλα 12 Γράδα - Ιταλία
• Πέμπτη 16/4
Σαλάτα νταλ με φακές - Ινδία
• Παρασκευή 17/4
Μαλακά μπισκότα με σοκολάτα - Γαλλία
• Μ.Σάββατο 18/4
Το αρνάκι της Λαμπρής (αρνί ψητό στο φούρνο) - Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ