Λεουτσάκος: «Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η αναδιάρθρωση»

Ο πρόεδρος της Super League 2 και της Football League με δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και τον Πέτρο Μαυρογιαννίδη αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης εάν υπάρξει στήριξη της κυβέρνησης. Μάλιστα, τόνισε
πως προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών και ότι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Αναλυτικά όσα είπε ο Λεουτσάκος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για την επόμενη ημέρα:

«Πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να αποφασίσει ενιαία για την επόμενη ημέρα. Προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών. Αν έχουμε διαβεβαίωση των αρχών για την ασφάλεια τους είμαστε ανοιχτοί στο να ξεκινήσουμε. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αποφασίζουν οι ομάδες! Εγώ δεν έχω ομάδα, όποτε θα στηρίξω την απόφαση που θα πάρουν οι ομάδες!».

Για την πιθανή αναδιάρθωση:

«Όλα είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αν αποφασίσει η κυβέρνηση να στηρίξει την επόμενη ημέρα συζητάμε τα πάντα».

Για την οικονομική στήριξη της FIFA:

«Φυσικά δικαιούμαστε στήριξη».

Για τα επόμενα βήματα:

«Σήμερα θα γίνει τηλεδιάσκεψη του ΔΣ στις 19:00, αύριο στις 12:00 το μεσημέρι θα τα πούμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού. Αναμένουμε το ραντεβού με τον ΠΣΑΠ και το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ περιμένουμε και την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ