Quantcast

http://picasion.com/

Κούρεψε τα μαλλιά του… γουλί

Ο Γιώργος Καραμίχος υπέκυψε στην τελευταία τάση που κυριαρχεί αυτήν την περίοδο στα ανδρικά κουρέματα και κούρεψε τα μαλλιά του… γουλί. Με τα κομμωτήρια να είναι κλειστά όλο και περισσότεροι άνδρες στον κόσμο υποκύπτουν στην μόδα που θέλει τα αρσενικά να κουρεύονται με την ψιλή.
Ανάμεσα σ' αυτούς και ο γοητευτικός ηθοποιός από τη Βέροια. Με μια ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, οι ταλαντούχος καλλιτέχνης ενημέρωσε τους followers του ότι ξύρισε το κεφάλι του, καθώς τα barber shops παραμένουν κλειστά. Άραγε ήταν σωστή η επιλογή του; Εσείς τι λέτε; Σας άρεσε;

5 σχόλια:

  1. Χάλια είναι. Σαν να έπιασε ψείρες στο δημοτικό και τον κούρεψαν γουλί. Καλύτερα να τα άφηνε μακριά τα μαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα κοιμηθούμε τώρα πωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ο Γιώργος οτι κι αν κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά μην ασχολείστε με τρίχες. Αυτό θέλουν όλοι οι ..... να ασχολούμαστε και με τις τρίχες.
    Ήμαρτον, γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με τις τρίχες ενός τύπου που κάθεται τώρα σπίτι και δεν ασχολείστε με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας ;
    Μήπως γιατί είναι πιο εύκολο και ασφαλές να πιάσουμε μια φωτογραφία ενός "τηλεοπτικού ήρωα" με ανούσιο περιεχόμενο (δεν εννοώ το υποκριτικό έργο του το οποίο το σέβομαι αλλά τις τρίχες του), από το να ασχοληθούμε με τους πραγματικούς ήρωες της εποχής μας ; Πόσο δύσκολο θα ήταν μια παρουσίαση - συνέντευξη με γιατρούς και περισσότερο με νοσηλευτές του Νοσοκομείου μας; Επικίνδυνο πάντως δεν είναι, διότι θα μπορούσε να γίνει όπως με τον συμπαθή καλλιτέχνη δηλ. τηλεφωνικά και διαδικτυακά.
    Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο σανό.
    Τόσο απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάνει όσα ζήσαμε, αρκετά μάθαμε, τώρα πρέπει να ξαναγυρίσουμε στην τηλεοπτική μαγειρική και τα καλλιτεχνικά κουτσομπολιά, ο κόσμος πρέπει να ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΕΊ...... δεν θα πρέπει να καταλάβει τι έρχεται.
      Να είστε σίγουροι ότι τα καλύτερα.... έρχονται.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ