Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κορωνοϊός: Δύο νέοι θάνατοι - Νεκρός άνδρας στη Θεσσαλονίκη

Με άσχημα νέα ξεκίνησε η σημερινή ημέρα (23/4) στη μάχη κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, με τα θύματα να φτάνουν πλέον τους 123. Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το ΣΚΑΪ ένας άνδρας 88 ετών έφυγε από τη ζωή στη Θεσαλονίκη. Ο ηλικιωμένος άνδρας
νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ και είχε υποκείμενα νοσήματα. Ο 88χρονος ήταν ασθενής είχε ΧΑΠ και υπερλιπιδαιμία και έφυγε από την ζωή στις 4:00 τα ξημερώματα. Επιπλέον, ένας 76χρονος άνδρας έφυγε από τη ζωή στον Ερυθρό Σταυρό και είχε κι αυτός υποκείμενα νοσήματα.

Υπενθυμίζεται πως χθες Τετάρτη (22/4) ήταν η πρώτη ημέρα εδώ και καιρό που η χώρα μας δεν κατέγραψε ούτε ένα θάνατο από τον κορωνοϊό. Υπενθυμίζεται πως ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε με έκδηλη τη συγκίνηση στη φωνή και στο πρόσωπό του, πως χθες «δεν έχει καταγραφεί κάποιος νέος θάνατος. «Για εμάς είναι μια τεράστια ανακούφιση να μην μιλάμε για θανάτους, αλλά για ζωές που σώζονται» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχονται στα 2408, εκ των οποίων το 56% αφορά άνδρες. Από τα κρούσματα, 573 σχετίζονται με ταξιδιώτες και 124 με ήδη γνωστό κρούσμα. Ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών φθάνει τους 55 με μέσο όρο ηλικίας τα 67 έτη. Από τους διασωληνωμένους, 15 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Πενήντα ένας άνθρωποι βγήκαν από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ