Quantcast

http://picasion.com/

Κεραμέως: Μέσα στον Ιούνιο οι Πανελλαδικές

Μέσα στον Ιούνιο θα ξεκινήσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Ακόμη, πρόσθεσε πως αυτές θα ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου. Επιπλέον, τόνισε πως δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για επανέναρξη των σχολείων. Στο νέο εκπαιδευτικό νομοσχέδιο
που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση, υπάρχουν ρυθμίσεις οι οποίες αφορούν την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, θα ακολουθήσουν δύο ακόμα νομοσχέδια που θα αφορούν τα στελέχη και τις δομές εκπαίδευσης και την επαγγελματική εκπαίδευση.

Σε ό,τι αφορά τις μετεγγραφές φοιτητών, η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει τη βάση της σχολής που επιθυμεί μείον 2.750 μόρια. Δηλαδή, για το τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ που η βάση της το 2019 ήταν 18.314 μόρια ο ενδιαφερόμενος για μετεγγραφή θα πρέπει να έχει 15.564 μόρια.

Επιπλέον, στο νηπιαγωγείο εισάγεται πιλοτικά το μάθημα των Αγγλικών μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων, η Πληροφορική και η Φυσική Αγωγή. Στο δημοτικό, αυξάνονται οι ώρες διδασκαλίας του μαθήματος των Αγγλικών στις μικρότερες τάξεις και εισάγονται πιλοτικά νέες θεματικές.

7 σχόλια:

  1. Ετσι αυτα ειναι...Αν εχεις "κανει Λεσχη Μπιλντεμπεργκ", βαζεις και τις Πανελλαδικες 32 Αυγουστου..Ετσι Νικη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολόκληρη υπουργός και δεν ξέρει ότι στο χριστός ανέστη δεν απαντάμε χρόνια πολλά άλλα αληθώς ανέστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΗΣΥΧΗ; ΟΣΟ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΑ- Η/Υ- ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ.
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΤΛ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 'ΑΛΛΑΓΕΣ'ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ) ΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ..." ΣΦΡΑΓΙΔΑ " ΤΟΥ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ