Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώην αθλητής της Νάουσας ο 22χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Έδεσσα

Το Δ.Σ. του Ε.Γ.Σ. Νάουσας «Ζαφειράκης», με επίσημη ανακοίνωσή του εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την απρόσμενη απώλεια του 22χρονου αθλητή χάντμπολ του «Αερωπού» Έδεσσας, Τάσου Μαυρόπουλου (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ). Ο εκλιπών τα προηγούμενα χρόνια, αγωνίστηκε και στο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου, τιμώντας τη φανέλα του «Ζαφειράκη». Τον διέκρινε το ήθος και η αγωνιστικότητα του. 

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και η διοίκηση του Φιλίππου. «Ο Πρόεδρος Γιώργος Φύκατας και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εκφράζουν τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού αθλητή του Αερωπού Έδεσσας Τάσου Μαυρόπουλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης σε τροχαίο. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη την οικογένειά του και στους οικείους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ